Nicoles födelsedag ♥

Det har blivit kväll och jag är helt slut efter denna långa dag.
På natten smög Nicole till vårt rum, la sig tätt intill mig och viskade att hon nu är 5 år innan hon somnade.
Andres började jobbet senare idag så att han kunde vara med och fira Nicole på morgonen lite. Hon ville så gärna öppna paket direkt när hon vaknade, men fick vänta tills alla hade vaknat.
 
Danilo gav henne en stor kram och sa grattis så fort han vaknade. 
 
Vi hade köpt en stor låda till henne, som hon själv önskade sig så att hon kan ha sina Barbies där, i den hade jag lagt en massa paket och slagit in, så lurade vi henne att hon bara fick ett pkaet. Moahahah, vilka taskiga föräldrar!
 
Nicole önskade sig en väska också, och när Andres frågade henne vad hon skulle ha däri, så svarade Nukke: Bullar! Said and done.
 
Vanessa fick öppna ett paket där det låg en klänning, linne och tights, hon var glad över dem, men sen så sa hon:
"Jag fick bara kläder här i, what da fack!"

Tårta till frukost, yammie!
Såklart fick lillsyrran Olivia också smaka. Är det kalas så är det, och reagerar magen som den ska så ser jag inget fel i att hon får smaka. Det smakar nog gott även i de minstas mun.
 
 
Mummu, jag och barnen åkte till Port 73 för att handla små sommarlovs-presenter till alla fröknarna, för sen var det dags för dagisens vår picknick klockan tre ute på dagsigården.
Alla var bjudna och vi satt och fikade jordgubbar och bullar med saft, och sen samlades alla barnen för att sjunga.
Det första dem gjorde var att sjunga för våran Nicole. Så fulligt och omtänksam, Nicole var helt till sig av lycka. Alla barnen stod upp och sjöng och så fick hon ett jätte fint kort.
 
Här kommer ett gäng bilder:
 
När picknicken var över var det dags att vinka av tjejernas dagsifröken Liinamaija som ska flytta tillbaka till Finlnad imorgon. Jag hatar att säga hejdå- speciellt till folk som jag håller nära hjärtat. Tycker att det är jätte jobbigt.
Jag och barnen kramade henne och tårarna började rinna. Att jag ska vara så tramsig! Men det känns så tråkigt att hon ska gå, hon är inte bara "dagisfröken" utan en fin vän också. Vi kommer att sakna henne hela gänget.
 
Liinamaija med snuttisen Olivia.
När vi kom så var Andres i full färd med att fixa inför kalas fikat. Sedan kom Mummu & Puua, Karo och barnen. Kändes tomt att inte brorsan Stefu med familj kunde komma, dom är alltid med på varenda kalas, har aldrig missat- förutom nu. Imorse landade dem nämligen på Kreta. Njuuuut! Det här är ni så värda! Vi ses igen när ni kommer tillbaka. 
 
Senare beställde vi pizza också- Denna dag har verkligen gått i onyttighetens tecken, men det är inte varje dag hon fyller år!...
När alla hade gått så kom Nicole och sa: "Mamma och Pappa. Jag är så tacksam över alla presenterna som jag har fått och jag älskar er jätte mycket." Hjärtat då! 
(Jag försöker lära dem om tacksamhet och det verkar som att något har fastnat)
 
Efter badet fick alla sätta sig på soffan och ta det lungt, annars hade dom nog fortfarande sprungit runt här hemma och härjat. Danilo & Jonathan somnade på soffan medans Nicole & Vanessa babblade på over and over and over again.
Ca. 30 minuter efter att jag lagt Nicole kommer hon ut från rummet med tårar i ögonen, gråter och säger att hon inte hann ge Liinamaija en riktig kram och säga att hon älskar henne och kommer att sakna henne.
Min älskade, goa lilla 5-åring. Med så mycket tankar och känslor.
 
Grattis än en gång min älskade Docka! Hoppas att du hade en toppenfin dag! 
 
På söndag har hon sitt kompiskalas i Lek Vegas, då kan man pusta ut!
 
P.S Nicole tackar för alla gratulationer här på bloggen, SMS, samtal, facebook osv.
(Och glöm inte att gilla bloggen på facebook för att få lite sneakpeaks. mybabydolls.blogg.se)
 
Nu måste jag gå och lägga mig, imorgon ska vi åka till Aleris specialistvård i Järva (!) där läkarna ska titta på Vanessas hand. Behöver jag säga att jag är lite nervös över vad dom kommer att säga?
Jag hoppas och ber att hon slipper operation!

Kommentarer
Postat av: Helen Andersson

In och läser och får minnen från när jag själv var mindre. Skulle hämta upp en klasskompis på morgonen (vi var väl 8 år) och de hade tårta till frukost... Jag vet att jag tyckte det var jättekonstigt. När jag kom hem på eftermiddagen sa jag till mamma: De åt tårta till frukost... det kan man ju inte göra....

Tycker fortfarande att det är konstigt att man har det till frukost.. men det beror väl på att man inte är uppvuxen själv med det. Vi fick 1 paket på morgonen men resten sen när vi hade kalaset.

Hoppas det går/gått bra för Vanessa hos läkaren och att hon slipper operation.

2013-05-31 @ 09:58:21
Postat av: Anonym

Hoppas dom tog bra hand om er på Järva specialistmottagningen, det är Aleris och "min" mottagning :-)Annars ska dom få höra!!

Vi ses på söndag Nicole!

Kram

2013-05-31 @ 16:33:31
Postat av: tess

En låda med bullar var ju lite originellt :D

Jättefin tårta, har du gjort den själv ?

2013-05-31 @ 20:23:44
URL: http://www.nattstad.se/Pregzilla
Postat av: Emelie Petersson

Vilken söt familj du har :-)

2013-05-31 @ 20:26:22
URL: http://syrum.blogg.se/
Postat av: Frida

Gud vilka otroligt söta barn du har!

2013-05-31 @ 20:29:44
URL: http://fridasfilmtajm.blogg.se
Postat av: Jennifer

Vilka fina bilder! :)

2013-05-31 @ 20:40:21
URL: http://fotokatter.blogg.se
Postat av: Nina

Gratulerer så mye med dagen til Nicole:)
Fine bilder!

Svar: Tack!
Me & My Baby Dolls

2013-05-31 @ 22:01:22
URL: http://mammantiljessica.blogg.no
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback