I väntan på våren

Hej hej!
Torsdag idag, vilket innebär sista dagen på förskola för barnens del.
Jag sitter här ett tag och chillar framför datorn med mitt kaffe. Olivia ligger i sin säng och ska sova, men jag hör henne bråka med sig själv, för hon vill väldigt gärna ta fast de små djuten på hennes babymobil ovanför sängen som snurrar runt, runt. Hennes små händer och ben går i 180, men dom vill inte riktigt samarbeta med henne vilket lilla damen inte gillar. Hon får mig att skratta så ofta den lilla Snuttisen med sina miner och allt vad hon kan hitta på.
Älskade lilla bebis.
 
Vad jag längtar efter min Tantan, Dano, Bessa & Nukke just nu!  Men dom har det bra på dagis och jag får passa på att sköta mina "måsten" nu när dem inte är hemma.
 
Solen skiner ute just nu och då känner jag livet i mig. Jag är en äkta soldyrkare och njuter till max så fort solen kikar fram, och det är ju så härligt att den gör det mer och mer nu- trots att det fortfarande är kallt och snö ute- men vi är på god väg nu, jag känner det. Fast (!) när jag kollade vädret med mobilen igår så var det 10 minus igen. WTF!?
Men det gör gott i själen att se blå himmel och solen allt längre stunder, samt att snön håller sakta men säkert på att smälta bort. Man ser den nakna marken fläckvis lite här och där, och snart, snart är all snö borta!
Jag är inte den enda i min familj som längtar som en toka efter sommaren. Nicole säger varje dag att hon önskar att sommaren är här, för då ska hon minsann grilla och äta jordgubbar och bada och äta glass och ha klänningar på sig.
Bessa säger att hon ska minsann till kiosken med Puua. -För det får man tydligen göra vaaarje dag när man har semester. Ska bli underbart att ha alla barnen hemma hela långa sommaren. Jag/Vi längtar!!!
 
Och extra mysigt den här sommaren är att Mosteris stuga är färdigrenoverad, (hon har vart grym på att jobba där och fixat hela hösten/vintern) jag har redan bjudit in oss där! Right, syrran? 
Jätte mysigt ställe, och det ligger så fint till där i skogen, sjön... brings back childhoos memories från stugan i Finland där vi spenderade våra somrar. 
 
Igår fick barnen välja nya skor. Grabbarna valde såklart direkt exakt likadana skor, och riktigt kul var det att tjejerna valde helt olika. Vanessa valde ett par prinsess skor som blinkar som hon var helt fäst vid, dom skulle hon bara ha. Och Nicole ville prompt gå in i en annan affär, för där hade hon tydligen sett ett par jätte fina skor som hon ville ha.
(dom har ärvt sin sko-mania från sin moster)
 
Ja, som ni ser så väntar vi bara på våren nu. Ska bli riktigt skönt att slippa dem stora, tunga vinterskorna och byta ut mot lättare, fina vårskor! Bara snön smälter och det är torrt ute så...  Har också några jätte fina vårjackor på span, men det får vänta. Man är väl inte miljonär heller. (tyvärr) 
 
Bjuder på en bild på våran lilla Solstråle
 
Nähep, nu ska jag fylla torktumlaren och sen fixa tavlor till barnens rum.
 
Ha en fin dag allihopa. Ta hand om varandra. XOXO

Kommentarer
Postat av: Karolina

Ja Nicole har ju paxat gäststugan sen förra sommaren! :)

2013-03-07 @ 13:10:51
URL: http://karolinanordling.com
Postat av: Anna

VAd snäll & duktig du är som låter barnen få vad med & välja skor. Oftast så köper jag bara vad jag tycker att de SKA ha :-o
Fast de fick väla ballerinaskor på HM;s hemsida. Två av tre valde leopardmönstrade...

Vi bor i en villa på 91 kvm & 91 kvm källaren plus friliggande garage. Vi har dock bara 3 sovrum så vi smider planer på en utbyggnad.

2013-03-07 @ 16:49:34
URL: http://bjornbarsanna.blogspot.se
Postat av: Åsa

Längtar också efter att ta fram tunnare kläder, vill få bort jackor och overaller som tar sån plats, även här i västra delen av landet ska det bli kallt igen

2013-03-07 @ 19:05:10
URL: http://asahjelm.blogg.se
Postat av: mamus

nu kom jag in Satu kramar till er alla

2013-03-07 @ 20:02:39
Postat av: Mamma till fyra pojkar

Men så sööööt hon är lilla Olivia! <3

Kan du berätta lite (göra ett eget inlägg kanske)hur det blev så att du/ ni flyttade från Finland? Har du gått skola i Finland? Kunde du svenska när du flyttade hit? Osv. berätta gärna hur du var när du var yngre? När träffade du din man och var? Osv.

Följer din blogg varje dag! Jättefina ni är allihopa!

Kram!

Svar: Ska ta tag i det snarast, tack för tipset ;-)
Me & My Baby Dolls

2013-03-07 @ 22:18:48
Postat av: Anonym

Hej skulle gärna vilja skicka något till dina söta barn vad har ni för adress vilka storlekar har barnen

Svar: Hej! Va du är snäll men nu behöver absolut inte skicka nånting! Om du ändå vill göra det, så maila mig så ger jag dig info.
Me & My Baby Dolls

2013-03-08 @ 13:28:19
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback