Babbel och Bilder

 
 
Kikar in här på bloggen lite snabbt mellan allt jag styr upp med. Jag har precis gjort en sallad och kokar nu ägg till det. Jag älskar sallad och skulle kunna leva på det.
Olivia sover här i babygungan och syskonen är på dagis.
Gaaah va jag blir tokig med allt vad vantar heter förresten. Igår när jag hämtade från dagis så var deras vantar och Nicoles overoll jätte blöta. Dumma jag hade ju inte tänkt på att fast det var jätte kallt på morgonen, så skulle det vara varmare på eftermiddan när dom är ute, och då smälter allt och bildas vattenpölar överallt. Såklart blir dom blöta!
Så när vi kom hem  tvättade jag allas ytterkläder, vantar och mössor. På morgonen låg tjejernas vantar i badrummet och när jag kom in där nästa gång så flöt dom i mitt badvatten. SUCK!  Det var bara snabbt in i tumlaren med dem, men inte hann dom bli torra tills det var dags att gå...
Så när jag går igenom lådorna med vantar så går det åt pipssvängen. Dom har extra par vantar här hemma, men nu hittade jag bara1 (!) vante från varje par!  Nicole fick låna grabbarnas extra vantar och Vanessa fick ha fingervantar. Som tur var gick Andres och lämnade vantarna direkt när dom var torra när han skulle till jobbet.
Och så har flera vantar försvunnit spårlöst också, haha... Men sååå skönt att vi snart slipper ha vantar helt!!! 
 
Jag tog några bilder häromdan (what else is new...)
Jag älskar som sagt att ta bilder, det är så mysigt och roligt att titta tillbaka på minnen, på hur barnen har förändrats, på vad man har gjort... Love it!
 
Olivia Gos  (hon är den enda som är still när man fotar, haha)
 
Jag & Snuttisen
 
Puua & grabbarna busar. Eller rättare sagt- Puua bråkar med grabbarna!
 
Vanessa tar och showar när Andres skulle ta kort på henne. 
 
Nu ska jag fortsätta med mitt, har lite att ta tag i, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
Bara jag får bollen i rullning så går det undan.
 
Höres senare! 

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Hänger inte pedagogerna in det i torkskåpet? Gör de alltid här

2013-03-05 @ 12:20:21
Postat av: Jela - Blivande 2-barnsmamma

Kikar tillbaka :-)) Gud så söta barn du har!

2013-03-05 @ 22:34:09
URL: http://jeliz.blogg.se
Postat av: Martinique

Vi fick ligga på neonatal i 2 veckor sen fick jag livmodersinfektion och fick ligga på gyn. Då låg Tim och Caspian kvar på neonatal eftersom att Caspian behövde min mjölk men fick inte ligga med mig på gyn. Och inte heller fick jag ta emot besök där uppe pga svininfluensan som gick.
Just de ja, namnet blir Wintrah. Egentligen skulle Mirabelle heta det, men så i sista minut övertalade jag Tim att man kunde inte heta Wintrah om man föds en sommar dag med över 20 plus grader :P

2013-03-06 @ 08:17:48
URL: http://fruenarsson.vimedbarn.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback