Poolpremiär

God morgon!
Om jag inte var virrig med dagarna så är jag det nu. Vad är det för dag idag egentligen?!
Igår var vi på Javier och Hazals studentmottagning hemma hos Abuelo & Abuela och grillade och åt en massa annat gott också, vädret var på topp och vi kom hem vid 21.30-tiden.
Jag är nog lite av familjens/släktens paparazzi mamarazzi så naturligtvis tog jag en massa kort som jag inte har överfört ännu.  Det kommer, jag lovar.
 
Vi har mjukstartat denna morgon, tack och lov!
Barnen vaknade utan att komma in till vårat sovrum, dom visste inte att jag legat vaken med Olivia i över en timme då redan. Dom smög och försökte prata tyst "Schhh mamma sover" hörde jag dom viska. Sen hörde jag dem öppna skåp i köket och jag visste att dom hade chipsskålen i sikte. Jodå, när jag kom ut så satt dom på soffan och festade loss på chips.
 
Nu har dom bara lekt en massa i sina rum. Inte den där stressen om att dom vill göra det och ha det och en massa bråk denna morgon. Ingen stress. Precis som det ska vara och borde vara varje morgon när man har sommarlov.
 
Häromdagen hade vi poolpremiär hemma hos Mummu & Puua. Fast dom var inte hemma. 
Puua har ju åkt till syrrans stuga för att bygga en terass bakom stugan och tydligen är den enorm. Han har vart där i 3-4 dagar nu och byggt från morgon till kväll. Mummu var i Farsta i syrrans salong när jag gick till dem med barnen. Dagen innan hade vi vart och köpt en pool och vi kände att det var en bra dag att inviga den.
 
Blåste upp poolen och fllde på med vatten och in med ungarna.
T om jag och Olivia badade. Såå skönt
 
 
 Och nu när jag skrivit klart det här kom Puua hit! Han har visst saknat ungarna lika mycket som dom honom 
 

Kommentarer
Postat av: Helena H

Åh...måste komma o hälsa på er o få nypa lite i go-låren på Olivia! Tror inte det finns mysigare än små goa bebislår. :)
Underbara bilder på era fina sommarlovsbarn!
Hoppas ni får en riktigt härlig sommar.
Kram från Söderhamn

2013-06-06 @ 20:43:59
Postat av: Tina Feuk

Hej! Följer dig och din fina familj dagligen här på bloggen! =) Man blir så glad när man läser det du skriver! =) Var har du köpt dom fina badtrosorna som dina tjejer har på sig? Min dotter skulle älska att få ett par sådana!

Svar: Hej och tack så mycket! :) Dom är köpta på Åhlens! :)
Me & My Baby Dolls

2013-06-06 @ 22:49:36
Postat av: Stina Larsdotter

Hej!
Läst din blogg sedan ungefär november 2012. Tkr det är jätteroligt att följa er! Måste bara säga att ni har så otroligt vackra barn!! Dom är så himla fina & man ser verkligen vilken enorm kärlek det finns i eran fina familj!! Hoppas du fortsätter med bloggen så att man kan fortsätta följa er! Ha en fin sommar! :)

Svar: Tusen tack! <3
Me & My Baby Dolls

2013-06-07 @ 01:39:36
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback