Målat & Klart!

Hej alla vänner!
Hur mår ni idag?
 
På söndagen när vi kom hem så väntade ju en överraskning på oss här hemma.
Andres hade målat 3 (!) rum och flyttat möbler inför rumsbytena!
När vi kom in hade han stängt dörrarna till rummen och bad grabbarna gå in på sina rum. När dem öppnade dörren, och Jonathan såg våran stora säng ta upp hela rummet så gapade han och började skratta. Danilo såg Olivias spjälsäng i sitt rum och blev helt förvirrad och undrade vart han skulle få sova nu. 
Dom var i sjunde himlen när dom gick in på sitt rum. Det vart såå bra! Och så mycket plas dom fick.
 
Sen sprang Bessa in i sitt rum och kom ut och tjurade och undrade varför ingen målat hennes rum för, och bytt hennes rum nån annanstans... 
 
Jag var så nöjd!
Vi har pratat om det här så länge och bara väntat på att få göra det. Jag har köpt lite inredningsdetaljer och sparat i vårat rum inför detta. Men allt har sitt pris.
Han hade gjort ett jätte jobb som tagit hela dagen och över midnatt. Han hade fått måla rummen 2-3 gånger för att täcka över färgen + tapeten under- jag är grymt stolt.
 
Och jag ville ha vitt. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att byta rum i framtiden igen, då är det onödigt att det är i nån färg som inte passar alla. Så igår blev det inga inlägg här för jag höll på att sätta möblerna på rätt plats och fixa och ordna. Nu fattas det bara lite saker på väggarna, sen är det klart. Och då får ni se bilder på hur det ser ut.
Jag tycker att det är svårt med saker på väggen. jag gillar inte att ha en massa grejer på väggarna, ser så rörigt ut då tycker jag. Och är man som jag som möblerrar om titt som tätt så måste grejerna sitta på ett ställe som passar hur man än möblerar, för jag vill inte ha en massa hål på väggarna heller. Så nu klurar jag ut vart saker ska sitta...
Och att vi har betong väggar i varje rum är inte det lättaste heller, jag har inte lärt mig att borra i betong ännu, så jag överlåter det till någon som kan.
 
Nu måste jag ta tag i vårat enorma tvättberg, vika det och lägga i garderoberna. Underbar syssla! (not)
Olivia ligger och sover i våran säng och grabbarna bus står här och vill lyssna på "Rölli" här i datorn, så jag ska nog sätta fart med mitt... Nicole har upptäckt grabbarnas saker på nytt så hon leker där hela tiden och Vanessa har hittat en stor gode hund som hon går runt med.
 
Nähe ni, plikten kallar. 
I´ll be back. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tyglina

Det finns karrborre m tejp man kan sätta upp saker på vägen utan hål och märken. Funkar bäst på icke tapet :)

Svar: Vad är det för något?? Vart kan man köpa det och funkar det?
Me & My Baby Dolls

2013-07-10 @ 04:35:45
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback