Lite om våran helg

Hej onsdag!
Regnet öser ner här i Haninge och det är alldeles mörkt och trist ute. Vi passar på att ta en mysdag inne med gott samvete. Tyvärr har jag inte orkat ta tag i någt av det som jag tänkt göra, jag har bara ingen energi. Mår inte bra alls idag och det är dagar som dessa som jag önskar att jag kunde klonas. Att jag skulle få vila upp mig och den andra Satu skulle ta hand om barnen och fixa och dona.
 
Nu är lunchen avklarad, Olivia har fått torra blöjor och ligger i vårat rum och sover. Jag har tänt ljus och tagit fram lite gott till barnen och satt på en film till dem i vardagsrummet.
Själv har jag tagit mitt andra alvedon för dagen och pumpat upp mig med nässpray för att lindra för bihålorna och sprängande huvudvärken.
Har inte fått mitt lukt eller smaksinne tillbaka och jag undrar hur länge det kan tänkas dröja...? Det har gått över 1 ½ vecka nu och jag saknar alla dessa underbara dofter, t e x att bara ligga och lukta på lillsnuttisen. Känna smaken av det jag äter... inget smakar någonting.
Jag har fått tips från er som jag ska testa så fort Andres kommer hem från jobbet. Tack för eran omtanke! 
 
Jag bjuder er på några bilder från våran helg, Andres skjutsade ju ut oss till Trosa till syrrans stuga där hon var med Felicia & Dewin. Mummu & Puua var där också när vi kom.
Barnen älskar att vara i Karos "mökki" (stuga), dom trivs så bra och det skönt att komma dit. När vi kommer där i skogsvägen så är det obligatoriskt att tuta när vi ser mökki, så dem vet (och är beredda) när vildingarna kommer. Haha...
 
Nukke vid "våran" stuga 
 
Och Puua...
 
Fixar inne i våran stuga...
 
Grillad korv till lunch passar alldeles utmärkt! 
 
Efter lunch gick vi och bada. Så mycket som jag badat bara i år har jag nog inte badat på hur länge som helst.
Love it! När jag var liten var jag jämt och badade, oavsett väder. Och barnen har badat jätte mycket dom också, äntligen är det badväder!
 
Jag försöker lära Bessa att simma... (gick för övrigt inte bra alls, haha..)
 
Syrran med sin son Dewin och min lilla docka Nicole 
 
Jag & Felicia simmade till bollen där ute. Jag skrämde visst Felicia lite, för hon fick väldans bråttom tillbaka till stranden, moahaha...
 
Min fina fina Danos (-Danilo)
 
Nukke & Puua
 
Det är så roligt nu när Olivia lärt sig att sitta, hon satt och bakade sina egna sandkakor (ja, nästan då) och tittade på sanden vid hennes små tossingar.
Världens goaste bebis!
 
Karo och min lilla virvelvind Vanessa
 
Skogsvägen tillbaka 
 
Älskar att gå längs denna skogsväg, fast vad jag inte älskar är ormarna som bor där. Flera gånger har dom andra sett snokar, jag såg bara en som låg på vägen, död. Puua däremot såg en huggorm och han har väl inte alla hästar i stallet, för den tokern hoppade in i buskarna efter ormen, som tur var hittade han inte den... Yack!
Finns en massa smultron längs vägen där alla barnen stannar till jämt, så det tar en evighet att gå denna runda fram och tillbaka med alla stopp.
 
Tillbaka i stugorna så stod barnen i kö och bråkade om vilka som skulle få hoppa i studsmattan först. *suck*
 
Här ser man "våran" stuga och på höger sida Karos huvudstuga. Tänk att mosteri är så snäll att vi får låna hela stugan när vi kommer dit, med alla bekvämligheter som bara finns. Vi uppskattar det enormt mycket Karo. Love u!
 
Olivia med sin kusin Felicia 
 
Jonathan höll på att somna hos Puua igen... fast då var klockan alldeles för mycket för att få ta en liten tupplur, annars hade vi aldrig fått han att sova senare.
 
Grillat till middag och majskolvar till det, våran lilla majsmonster Nicole!
 
Både Danilo & Jonathan skulle få sova i tältet med Puua, och dom var så glada och stolta, så förväntansfulla. Dom gick titt som tätt till tältet för att kolla läget. Alldeles första gången som dom sover i tält.
 
Hur det gick får ni veta strax, nu måste jag avsluta det här, för lill Snuttis har vaknat.
 
Kram!

Kommentarer
Postat av: Karolina

Härliga sommar bilder! Love you!

2013-07-10 @ 16:35:37
URL: http://karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback