♥ Julafton 2014 ♥ - del 1

Jag ska strax göra ett försök med att konvertera (heter det så?) mina bilder från filerna RWA till JPG filer, men först ska jag tömma min blogg mapp med de bilder som faktiskt har den "rätta" formaten. Hur kan det ens vara olika format?
 
Detta var iaf på julaftonsmorgon, när vi gjorde oss klara för att gå till min syser och fira första delen av julen.
 
Nicole fick denna gosiga nalle som berättar olika nattsagor. Tänkte att då skulle hon komma till ro bättre på kvällarna, men nu ikväll var första gången hon ens ville sova med den. Hon gosar hellre med den på dagarna.
 
Många har undrat över att vi öppnade alla paket på morgonen? Jo, Jultomten hade lämnat alla paket på natten, så då fick dom öppna allt på morgonen. Dom fick även öppna varsina paket hemma hos syrran och på kvällen hade Jultomten kommit till Fittja också där vi firade Julafton med Andres sida av familjen.
 
Mummu & syster vid Julbordet
 

Jag såg min Morbror Lasse från dörrglänten, han stod och spelade gitarr och sjöng för Nicole i Felicia rum, jag sprang för att hämta kameran men fånga den fina ögonblicket och när jag kom tillbaka så var dem redan klara... Lasse bjöd på denna fina posé istället, hihih...
 
Andres fick världens migrän efter maten, så pass att han somnade på soffan. Fast han försökte få mig att tro att han visst inte sov. Moahaha, i got you on camera!
 
Han gick hem lite innan oss för att få sova en stund innan vi skulle åka till hans föräldrar. Barnen ville stanna kvar hos sina kusiner och leka. När vi kom hem gav jag Olivia mat och sen åkte vi. Där var vi nästan 30 pers, så det var fullt ös även där, och banren älskade det. Inte Olivia då i början, hon är en riktig pappagris och ingen fick plocka upp henne ifrån honom. Men det släppte till slut.
 
Barnens farbror Oscar med deras storebror Micael, hans fru Patricia och Danilo som busar med hunden bredvid.
Danilo med sin kusin Fernando.
Så otroligt kul att dom har intresse av att leka och busa med sina små kusiner, gulla och krama med dem.
Så barnkära hela gänget. ♥
Barnens kusin Javier med sin fina flickväna Hazal
(som jämt försöker undvika mig när jag har kameran på hugget, haha...)
 
Olivia med kusinen Melina. (Hennes mobil var en favvo!)
 
Jag och mina tjejer matchar varandra!
(Divan Nicole vägrade vara med på bild, trots att hon satt där precis innan...)
 
Santa was in da house även här!
 
Medans detta pågick så satt vi andra i köket och tittade ut genom fönstret efter Jultomten...
I samma veva somnade Danilo på två stolar i köket och vaknade inte ens av att vi bärde in honom i vardagsrummet och sa att han hade fått paket.
 
Här ligger han och sover hos brorsan Micael.
 
Jonathan öppnade glatt sina paket. Här fightas han med sitt nya laser svärd.
Barnen fick lasersvärd, gitarrer, Spiderman, hoppboll, dockor, barbies, mjukisdjur och pärlor.
Allihopa förutom Nicole somnade i bilen på väg hem vid 23-tiden.
 
Andres körde bilen fram till porten och bar in de sovande barnen och la dom i vardagsrummet där jag tog över med att klä av och bära till sängs. (Och byta blöja på Olivia såklart.)
Vanessa vaknade direkt när bilen stannade och fick nya krafter att leka med sina grejer där mitt på natten med Nicole innan vi sa att nu är det faktiskt dags att sova.
 
 
Det där var allt från julafton som jag kunde ladda ner. Jag tog ca. 1900 bilder på julafton, varav 73 bilder till som jag tänkte bjuda er på- så det svider såklart.
Jag ska ge det några försök till nu, jag ska försöka spela trollkarl och omvandla dom till de filer jag vill ha. Typ.
Håll tummarna, för det fanns en massa fina och roliga bilder.
 
Bilder säger ju mer än 1000 ord, håller ni inte med?
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ett tips är att ladda ner Format Factory(http://format-factory.sv.softonic.com/). Superbra för att ändra format på alla sorters filer. Ha en bra helg!

2013-12-27 @ 22:04:37
URL: http://mirachan.blogg.se
Postat av: Nathalié - Mamma till Charlie <3

mycket roligare att läsa inlägg med bilder.. jag har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat, haha! men tycker om när det är mycket bilder. jag själv är lite dålig på det då jag sällan lägger in bilderna på datorn direkt.

sv, hihi, nä jag kan tänka mig att det även blir kedjereaktion när man har flera så, haha! om den ena börjar, så börjar de andra ;). dottern charlie blir 9 månader den 31a dec, så det skiljer inte mycket mellan våra yngsta =).
det textsnittet heter Overlock. Den finns inte alltid i vissa program, utan jag har gjort en bild och lagt in texten från denna sidan: http://www.picmonkey.com/.

läste att du har lite bekymmer med datorn, det är inte lätt när det är nya saker särskilt tekniska! hoppas du får ordning på bilderna också.

2013-12-27 @ 23:01:28
URL: http://livetomyarp.com
Postat av: Malin

Heeej
Lovad ju att meddela dig :-) igår kl 21:11 kom vår dina lilla prins :-)

2013-12-28 @ 06:22:23
URL: http://www.wildkids.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna

Intressant blogg! Jag har en fråga: hur i all världen gör du med alla barnens kläder? Jag har två barn, och jag tycker de genererar hur mycket kläder, ytterkläder och skor som helst. Ibland känns det som vi har kläder överallt! För att inte tala om överfulla tvättkorgar! Vad har du för förvaring och system? :-)

Svar: Alla har varsina byråer på sina rum där de har sina kläder :)Tvillingarna delar på en och det är proppfullt, så jag funderar på ett nytt system till dem :)
Me & My Baby Dolls

2013-12-28 @ 10:09:00
Postat av: Pernilla-mamma till Kevin Jamie o en till i magen:)

vet du...jag blev sååå glad att läsa att jultomten hade varit där på natten o lämnat av paketen...för så gör även vi!känns som att man e ensam om de så de va ganska skönt att höra att de e nån mer som gör så=)
så vi va hemma o myste bara vi lilla familjen o sen på juldagen åkte vi till skäktingarna=)
kram

2013-12-29 @ 20:39:40
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback