Pirrigt

Jätte kul att kika in här imorse och se att så många av er ställt frågor :) Ska ta tag i att börja svara under dagen.
Jag har ju "Lite-om-mig" om varje barn att publicera, jag har Nicoles och Vanessas klara.
 
Idag är en lite pirig dag, igår ringde dem från Expressen, dom hade hittat min blogg och ville använda Nicole & Vanessa som "modeller" i ett reportage om barn i förskolan, om bacilluskerna som går där och hur man kan motverka att bli sjuk.
Anledningen till att det blev bara Nicole & Vanessa och inte alla fyra var pga. att barnen i reportaget skulle vara i åldrarna 4 och 5 år. Så han från Expressen ringde mig precis och ställde lite frågor om hur jag ser på det hela. Och idag skickar dom en fotograf därifrån för att ta bilder på tjejerna. Shit!
Kan ni förstå!
Jätte pirrigt ju! Expressen är en stor tidning och de valde just oss. Han skulle iaf skicka det han skrivit till mig nu under förmiddagen, hoppas att det blev bra. Jag har en tendens att vara så nervös att jag babblar på och gör bort mig lite. Hahaha, jag i ett nötskal!SmileySmiley
 
My little Divas
 
Kusinerna Emma & Felicia har nog lärt dem sina poser... Smiley
 
Den här morgonen kunde ju ha börjat lite bättre... Båda tjejerna kryper ner och lägger sig tätt, tätt bredvid mig framåt småtimmarna. Det är supermysigt men jag kan liksom inte... röra mig.
Hur som helst, så fort Olivia började låta i sin säng så öppnades dörren till grabbarnas rum och dom två gick in till Olivia. Dom står där vid hennes säng och sjunger för henne och sen kommer alltid nån och berättar för mig att Snuttisen har vaknat... hallåå, klockan är 6- gå och lägg er!
 
Sen börjar bråket om vem som ska sitta bredvid henne på soffan. Dom skriker, gnäller, puttas.. Det blev några streck på "pekka.pojke" tavlan direkt på morgon kvisten. Nice.
 
Och vart lägger den där lilla virvelvinden Bessa sina grejer? Hennes glasögon har varit borta i snart 2 veckor, jag har vänt ut och in på hennes rum men dem finns ingenstans! Som tur är så har hon två par, men ändå. Häromdagen tog jag ut alla hennes kläder från garderoben, jag skulle ändå sortera och plocka bort för små kläder och där fanns dom inte heller. Jag möblerade om i hennes rum och gick igenom varenda lilla låda, alla hennes hundra väskor och allt, men ingenstans! Mystiskt.... på kvällen när hon skulle lägga sig hade hon dem och jag la dem där jag alltid brukar- på byrån och på morgonen när hon skulle ta på sig dom var dom borta. Poff.
 
Jag undrar förresten när barn ska kontrollera sin syn när dem har glasögon?
Vanessa har inte blivit kontrollerad alls efter att hon fick sina glasögon, och det är ändå ett bra tag sen. Kanske man måste ändra styrka eller något, vad vet jag...?
Vet ni?
 
Vanessa utan sina glasögon. Sötnöt. (eller sötmos som Danilo sa till en tjej, hahaha)
 
 
Ha en fin dag allihopa, nu ska jag kolla lite på Kardashians som jag spelat in, innan Andres raderar dom också!
 
P.S Vill gratulera barnens storebror Diego som fyller år idag! GRATTIS!
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Min dotter går 1 gång i halvåret och kollar sin syn.

2013-08-29 @ 13:24:27
Postat av: Rebecca

Min dotter fick sina glasögon (nåja receptet, sen var vi lite sega med att välja bågar mm...) i mars och ska på kontroll nu i början av sept. Vi har varit inne flera ggr och fått dem justerade och t o m nya pga repat glas och nu idag kom ett sms att de nya (igen) är klara. Det KAN ju vara en viss lillebror som repat en del oxå... Vi har från smarteyes förresten och de är gratis för barn upp till 8 år. Betalar bara försäkring (och det vill man ju ha ;)) för 199 kr. Kram

2013-08-29 @ 18:28:29
URL: http://www.rebeccapettersson81.blogg.se
Postat av: Ella

Min yngsta har haft glasögon i några år. Vi har ändrat styrkan en gång på kanske 4 år. Beror kanske på vilket synfel man har, min dotter är översynt och efter sista synkontrollen blev det bara en pytteliten korrigering av styrkan. :)

2013-08-29 @ 19:43:20
Postat av: mummu

Älskling,gick det bra med Exbressen idag,med mina fina modeller. :-))♥♥

2013-08-29 @ 20:56:07
Postat av: Emma Grann - Pluggar till FOTOGRAF

Söta bilder :)

2013-08-30 @ 18:22:00
URL: http://emmagrannfotografi.blogg.se
Postat av: jasmin

Åh såååå söta!! :)

2013-08-30 @ 18:27:09
URL: http://stereolove.blogg.se/
Postat av: hjjonsson.blogg.se

Söta barn!

2013-08-30 @ 18:30:03
URL: http://hjjonsson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Så fina bilder :-)

2013-08-30 @ 18:30:36
URL: http://lovejournal.blogg.se/
Postat av: Princess Lilla Lii

Nej, vad söta ungar! Hoppas att det går bra på fotograferingen! kram

2013-08-30 @ 18:30:59
URL: http://www.princesslillalii.blogg.se
Postat av: kerstin

fina bilder på fina barn Lycka till med Expressen

2013-08-30 @ 18:36:02
URL: http://lenaelisabeths.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

fina bilder

2013-08-30 @ 18:36:26
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
Postat av: Mathilda Hörberg

Härliga bilder du har! och fin blogg. Kolla gärna in min FOTOBLOGG med skönhetstips, recept på god mat, fruktdrinkar, hälsotips, vår takterass med pool. inredning och så mycket mer! :)

2013-08-30 @ 18:36:41
URL: http://mhhh.se
Postat av: Matilda

Jag fick glasögon när jag var fyra, om hon börjar klaga på huvudvärk borde ni boka tid. Om inget annat; kommer de höra av sig när de tycker att "tiden är kommen" ;)

2013-08-30 @ 18:42:02
URL: http://matildasavelind.blogg.se
Postat av: Felicia

Min dotter har glasögon och hon får kallelse till ögonkliniken ca två gånger om året. Undersökning av syn + justering av styrkan.
Barn växer upp snabbt som vi redan vet ;) så glasögon passar kanske inte längre efter nåt år. S jag tycker att du ska ringa och be om tid.

Vilket synfel har Vanessa?

2013-08-31 @ 21:28:03
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback