Sex talk

Jag var bara tvungen att ta upp detta ämne, även fast jag har det som regel att inte prata om vårat sexliv.

(Inte för att jag avslöjar mycket här heller)

 

Ja, vi har 4 barn väldigt tätt och ja, jag är gravid. (tjena blixten- tell me something i didnt know). Folk tittar på oss när vi är ute (vartsom helst) och undrar förvånade om alla verkligen är mina? Näe, den där hittade jag på parkeringsplatsen, men hon var så söt att jag tog med mig henne hem. Och när dem ser magen så håller dom på och svimmar (nästan iaf) .

 

Nu har jag bara fått positiva kommentarer till 99 %, men en del dumma och skratt retande kommer då och då.

Jag får ofta påpekanden och kommentarer som "Har ni ingen TV hemma?" "Gör ni inget annat?" "Ni är ju som duracell kaniner"- ja ni fattar nog själva vad dom grundar det på.mm.

 

Är det verkligen så illa att vissa helt och fullt på allvar tror att vi gökar järnet och så fort tillfället ges och det helt grundat på antalet barn vi har…?(IQ befriat?)

 (Som en vis person skrev:)

  

Om nu sex-livet och antalet gånger någon har sex baseras på det antalet barn man väljer att ha så lider jag helt klart med de som har 1 eller 2 barn för de kan ju med den tanken inte inte då ha sex mer än ytterst sällan….kanske bara haft det 2 gånger till och med…. Eller hur?? Många barn = mycket sex – Få barn = lite sex…..det måste ju bli så om man nu tänker som vissa verkar göra :-D Come ooon!

 

Haha, va korkade folk kan vara. Att man ens orkar tänka och bry sig om andras sexliv?

 


Kommentarer
Postat av: Helena H

Haha. Att folk orkar hålla på så. :)
Undrar just hur de som har 10-12 barn hinner med annat än att ha sex då. Hihi. De måste ju skaffa barnskötare som har barnen så föräldrarna kan hålla sig i sängen...:)

Underbar kommentar om barnet som hittats på parkeringen, hoppas du kör med den när nån kommer fram o säger nå dumt.
Eller så säger du nå som att "detta är bara hälften av de barn jag har, men efterom de andra är i samma ålder så får de vara hemma för jag hinner inte passa fler när vi är ute". :)
Ha det bäst och krama alla dina barn från mig. :)

2012-09-21 @ 13:10:14
Postat av: Margareta

Åh vi som har adopterat då ????? Arma människor som inte vet hur man gör!!!

2012-09-21 @ 13:28:57
Postat av: Marina

Haha gud så jag känner igen det där!!fått många knäppa kommentarer!

2012-09-21 @ 13:44:23
URL: http://allaminahjartans.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Herregud! Och jag som inte har några barn skulle jag vara nunna då eller.. Haha! Skulle inte tro det. Som sagt att folk orkar bry sig.
Ha en underbar helg med din fina familj och ta´t lugnt. Kram Ellinor

2012-09-21 @ 14:09:48
Postat av: Niikki

Jag förstår att ni får många kommentarer, för vi får nämligen kommentarer och har bara två barn! Jag brukar inte ta åt mig, men ibland kan man inte låta bli. När Mirabelle var 2 veckor var vi på tosia bonnadagen i Ronneby där vi bor är typ en jätte marknad (tror det är en av sveriges största) och sen en hel del karuseller. Tim stod och höll Mirabelle och Caspian satt i syskonvagnen. Det kommer fram en äldre man kanske 50-55 år, först står han och tittar på Tim en lång stund och studerar honom upp och ner så säger han är det alla barnbidrag som betalat din kropp? Tims kropp är fulltatuerad, men är ju själv tatuerare och har kompisar som tatuerar så han har bara betalt ett få tal kanske 5 st. När Tim säger att nej verkligen inte barnbidraget går till barnen och jag behöver inte betala för att se ut så här då fnyset gubben och går därifrån.
Herrom veckan när jag hämtade Caspian på förskolan kom det in någon byggare där, han tittar på mig och säger är du hans mamma. Ja säger jag. Herregud du är ju bara 15 år! Humm hans dotter är yngre än mig så jag vet inte vad han tänkte med..
Och sen får vi ofta höra gör ni inget annat än att knulla och skaffa barn? Mmm visst vi har två barn och har varit tillsammans 5 år. Även på facebook får vi ofta kommentarer av folk att jag är ju gravid jämt och Tim måste ha jävligt bra spermier och bla bla bla. När vi gick ut med attvi väntade Mirabelle skrev flera ska ni ha en till? Nu igen?
Folk är så jäkla korkade rent ut sagt och dom tänker inte redigt innan dom öppnar munnen.

2012-09-21 @ 15:10:43
URL: http://mammaniikki.blogspot.com
Postat av: IngelaJärestedt

Så fruktansvärt löjligt! Hur tänker folk egentligen? Sedan KAN det ju vara en sån där kommentar som flyger ur en men som sagt om man tänker efter så går det liksom inte ihop :-) Kram på dig & trevlig helg

2012-09-21 @ 17:44:46
URL: http://famjarestedtandersson.blogg.se
Postat av: terese

såna blickar & kommentarer får ja oxå! Å vi har 'bara' 3 plus en i magen. 'ööh ska dom ha ett helt fotbollslag' å 'wtf, en till!?' Dom verkar inte va medvetna om att det faktiskt e tillåtet å ha fler än 2 barn.... Ja blir väldigt ledsen av såna kommentarer å kan inte riktigt glädja mej åt bebisen i magen....

2012-09-21 @ 20:36:47
Postat av: Taniia

Fyra eller fem barn är ju inget ovanligt mycket idag det finns ju dom som har ju fler hehe:)

2012-09-21 @ 21:03:59
Postat av: Irma

Men gud som om det vore onormalt med 4 och nu en 5e? Konstigt folk, haha lustigt att de liksom kollar så mycket, jag menar de finns ju de som har 11 barn, 4-5 barn är ju hur normalt som helst :)

2012-09-21 @ 22:17:21
Postat av: Nathalie

Haha.. Nu börjar jag ju tycka synd om mig själv!! (Eller Conny kanske jag tycker synd om;) )
Nä, nu har jag nog inte tid att skriva mer.. Gubben kom nyss hem från jobbet, dax att jobba lite här hemma nu då;)

2012-09-21 @ 22:43:44
URL: http://albinsmamma.devote.se
Postat av: mummu

Att prata eller skriva,innan man tänker,är samma sakatt torka sig i röven innan man skiter.Jag har en syster o fem bröder( en är borta)man har alltid nån som man kan ringa till, sen har vi bara en kusin,och hon om nån kan säga hur det är att inte har syskon,när vi är borta.Satu snart är du där som du alltid ville ,när du var liten ( 8 barn) Rakastan.

2012-09-22 @ 17:43:28
Postat av: Elin - 5barnsmamma

Får samma kommenterer här hemma då vi går ut. Ngn som har frågat mig om verkligena alla barnen är mina då jag ser ung ut, folk som tittar o skakar på huvudet. Bara för man har många barn har man inte sex alltid!!!

2012-09-25 @ 08:28:15
URL: http://barnsmaamman.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback