Snö och besök i Fittja

Imorse vaknade vi till snö. Ni skulle ha sett glädjen i barnens ögon, dom var så glada! Jag kommer själv ihåg hur det var när det kom snö när man var liten, man ville bara ut och leka i snön direkt.

Tråkigt bara att det här är ordentlig BLÖT snö som ligger på marken, nu skulle det behövas några minusgrader så att den stannar.

På med vinterkläderna imorse till dagis och ut. Vet inte om det hade vart bättre med fodrade regnställ istället, så blött och slaskigt som det var (?)...

När Nicole tittade ut genom fönstret på snön imorse så frågade hon ivrigt ifall bebisen kommer idag??
- För jag har ju sagt att när det är vinter, när snön och jultomten kommer, då kommer bebisen. Och nu kom det ju snö. Stackarn, väntan känns ju jätte lång för mig, men för dom små måste det ju vara en evighetslång väntan!

Förhoppningsvis kommer bebisen INTE idag iaf. Minst två veckor till skulle vara lycka att ha henne kvar i magen. Everyday counts.

Igår åkte vi till Abuelo & Abuela (=farfar & farmor på spanska) och hälsade på.
Det fikades och snackades och så "olyckan" med Vicks Vaporub också. Vi satt i köket och barnen sprang runt med små hundarna i vardagsrummet, när jag kom för att checka läget så hade Danilo fått tag på Vicks, öppnat den och kletat det i sina händer, hår, kläder och lite här och var. Han stod och klappade glatt sina händer med tjockt lager av Vicks salva på... Hela salvan var slut. Tur att dom har skinnsoffor! Det doftade Vicks i hela rummet....

Barnens kusin Javi kom förbi också och senare även farbror Oscar med nyaste hunden i familjen.
- En engelsk bulldog som heter Tekla.
En av minna favvo hundar, så fula att dom blir söta!
Vad tycker ni?



Kommentarer
Postat av: Carro

Låter som en härlig dag hos mormor och morfar :) Är era barn tvåspråkiga förresten?
Ja du... engelska bulldoggar ska visst vara väldigt bra familjehundar och nog är de lite som du säger: de blir väldigt söta efter de är så... ja... mindre vackra. Cool ras :)
Hoppas du har en bra dag och att lillen i magen håller sig kvar ett tag till, även om nu snön har kommit ;)
Kram kram

2012-11-29 @ 15:48:14
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.se
Postat av: -Santsu-

Voi ihana mikä koira. Niin söpön ruma :D. Kuinka monta koiraa sillä Oscarilla jo on? Ja eikö sillä ollut muitakin eläimiä?

Meilläkin on lunta ja jopa pakkasta. Huomiseksi ne lupasi aivan järkyttävää lumimyrskyä ja poliisit suositteli ettei autoilla liikuttaisin mihinkään. Apua,ja mulla miljoona asiaa hoidettavana huomenna!!

2012-11-29 @ 16:04:57
Postat av: Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Ihana koira :)

2012-11-29 @ 18:18:19
URL: http://finest.se/natali
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback