Nyklippta grabbar

 
I söndags kväll gick jag hem till syrran med alla barnen. Karo är grabbarnas personliga frisör (eller säger man frisörska?), och nu var det alltså dags igen. Jag rustade mig med klubbor till gossarna så dom skulle sitta fint tills det var klart.Jonathan var jätte duktig, precis som sist. Han tyckte attdet var besvärligt att håret föll ner på stolen han satt på och det ville han gärna ha bort på en gång, så brorsan danilo hjälpte till att hålla rent runt sin bror med dammsugaren, haha.. Dom är goa dom där grabbarna!
 
Det gick mycket bättre med Danilo än förra gången. Han satt still, men han var inte alls nöjd över att håret kliade på honom så. Han fick klubban i handen innan han ens var klar så att han inte skulle få en kal fläck på huvudet som förra gången då han hastigt vände huvudet och apparaten slank.
 
Nicole och Vanessa följde naturligtvis med dom också, Vanessa syntes inte till så värst mycket, hon lekte med Felicia och Nicole tittade på nån tidning med Dewin och babblade om allt dom önskar sig av tomten.
 
Vanessa med Felicia
 
Troll ungen Jonathan (jag försökte lära honom "peace" tecken)
 
Danilo
 
Nöjd pojke när han var klar!
 
Önskelistan kan bli lång i år?
 
 
Tusen TACK för hjälpen syrran!  Tack för att du alltid ställer upp!
 
Grabbarna har ärvt sitt hår från sin pappa. Det växer som ogräs och är så tjockt!
Jag önskar att jag också hade så...
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Fina dom blev =)
Hemma är det lite si och så med ätandet. Nova hon är helt sjövild och ska vara uppe på bordet så vi måste ha selen på dom än! Nora är mer ordentlig och vill gärna ha det rent omkring sig Nova däremot ska kladda som bara den. Och börjar en leka med maten så börjar den andra också. På dagis får dom sitta vid varsina bord och då går det mycket bättre för dom att äta. Lite svårt att göra så hemma ;) Men vissa dagar kan dom sitta fint och äta massor, nästan så man blir lite frågande om vart all mat tar vägen. Och andra så ska talltiken bara vändas upp och ner och maten ska kastas på golvet.

Hur är grabbarna med maten?

2012-11-06 @ 13:20:08
URL: http://sofsan.se
Postat av: Carro

Vilka duktiga sötnosar :-)
Så lämpligt att ha en syrra som är frisör ;-)
Hoppas ni har en bra tisdag!
Kram

2012-11-06 @ 14:08:28
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback