Lördag morgon!

God morgon lördag!
Det är lördag morgon och jag ligger i badet. Fryser och har ont i ryggen för andra dagen i rad, jag måste ha sovit helt knasigt. Ett varmt bad gör susen! ;-)

Gick upp med barnen på morgonen och gav Andres ett välbehövligt sovmorgon. Vanessa och Nicole har själv vart och valt dagens outfit, dom har alla ätit frukost så nu kan jag ligga här med gott samvete en stund?
Snart kommer väl grabbarna in och ska bada med mig skulle jag tro. Dom springer in här hela tiden, bara för att kolla läget... :-/

Imorgon är det farsdag. Jag är sent ute och funderar fortfarande på vad man skulle köpa.

Brukar ni fira farsdag? Hur?
Har ni bra tips på vad man skulle kunna handla? :-)

Bjuder på några bilder tagna från i onsdags (?) när vi var hos Mummu och Puua.
- Det blev helt tyst från barnens sida helt plötsligt, OCH Puuas så då vet man att det är nått fuffens på gång...
Jag hittade dom i lilla förrådet där dom smygäter godis....



Kommentarer
Postat av: Hanna - Miltons mamma

Här är det tradition att pappan får en låda skumtomtar på farsdag. Nu har han längtat efter de sen förra julen ;)
sen ska han få ett diskställ haha (mest för att vi behöver ett nytt och det är kul att öppna presenter. kallingar får han och så ska jag försöka få vår 1-åring att rita en teckning :)
funderar på att åka och framkalla ett foto på pappa+sonen, men kanske fixar den grejen i julklapp istället :)

2012-11-10 @ 10:07:31
URL: http://www.hannasfotoliv.blogg.se
Postat av: Camilla 32 år & 9 barnsmamma

Hahaha vad gulligt ... Du verkar ha en sån bra pappa :-D
Mvh camilla

2012-11-10 @ 12:53:09
URL: http://minstorafamilj.se
Postat av: Lucy Li väntar på fyran

Hahaha, det där känner man ju igen! Mina ungar har faktiskt sovit över hos min mummu natten till idag, de lär väl ha blivit fullproppade av godis och kakor ;)

Tyvärr är min farfar död men jag minns hur han brukade ropa på mig när jag var liten, smyga till mig några godisbitar och viska "Säg inget till mummu!" Bästaste farfar ♥ (och såklart hon visste vad som pågick, men det fick liksom vara vår lilla grej haha)

2012-11-10 @ 15:11:34
URL: http://myranimagen.blogspot.se/
Postat av: Helena H

Sitter här mitt i natten o läser din blogg, kollar lite på film o käkar lite kycklingsallad, kanske inte det bästa tiden på dygnet att äta mitt i natten men var så himla hungrig och då kan jag inte somna. :)
Har inget direkt tips på nån Fars dagspresent...är ju så olika på vad de gillar. Men vi har iaf köpt en t-shirt, en "fågelmatare" (att ha talgbollar i utomhus åt småfåglarna) för han har otroligt många fåglar ute på gården och en Marabou chokladask. Kanske inte så roligasaker men tror han blir nöjd iaf. :)
Du hade ju kunnat låta barnen gjort en varsin liten sak åt Andres...och bjuda honom på muffinsfika till frukost. :)
Ha det bäst.
Kram från Söderhamn

2012-11-11 @ 00:50:57
Postat av: Sofi

Hej

Snubblade in på din blogg :). Rolig läsning!

Måste vara mysigt med många barn? Jag har precis fått min tredje. Har 2 pojkar 7 o 3 o nu en tös. Just nu är det fullt upp o jag är allmänt grinig känns det som. Ändå kan jag känna ett sug efter att jag vill ha 4 barn( men där är min gräns) fast jag vet ej om vi orkar det.

Vad har fått er att skaffa 5 ? Tycker inte du att det är jobbigt? du verkar så glad o stark! Hur lyckas du vara sådan?

2012-11-11 @ 10:04:41
Postat av: Carro

Låter skönt med ett bad, har inte unnat mig ett sedan lillan kom, men vi har pratat om att jon kanske kan bada med oss där nu. Hon älskar ju att bada :-)
Maken vill prompt inte fira farsdag. Han är emot allt slags firande, utan anser att man köper saker till sig själv och varandra när man hittat något som passar och behövs oavsett när på året det är. Har snubblat in på samma linje nu, även jag. Självklart kommer dock lillan sett firas rejält på jul, födelsedag och liknande.
Till min far har jag alltid köpt något snyggt klädesplagg. Han är den strikta typen, då skjortor och tillhörande slipsar har alltid varit en bra present till honom :-)
Hoppas ni får en fin start på veckan nu. Här sover hela familjen, men dumt nog vaknade jag klockan fem :-\ måste verkligen försöka lära mig sova till lillan vaknar :-)

Kram

2012-11-12 @ 05:16:57
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback