Vanessas FÖRSTA tandläkarbesök

Idag hade Vanessa tid på sitt FÖRSTA tandläkarbesök.
Eftersom Andres kom hem från jobbet tidigare, så följde han och resten av barnen med oss dit.

Vanessa var superduktig!
Eftersom tandläkaren och hennes assistent känner igen oss efter besöken med Nicole så har dom blivit helt förtjusta i alla barnen, så när Danilo sprang efter mig och Vanessa i väntrummet så fick han följa med, och dom gullade en massa med honom. Han spelade lite svår först, men sen ville han borsta deras tänder med tandborsten som han också fick. Vanessa tittade med sina stora ögon på allt som fanns i rummet, och hon vågade t om sitta i tandläkar stolen helt själv! Hon var helt förvånad över stolen som åkte upp och hon satt och gapade så fint så!
Hon är så duktigt, mitt hjärta.

Hon hade två början till hål som dom ville fixa, men dom är så små att hon inte ska behöva bedövning när vi ska dit nästa månad. Besöket var snabbt över, och Vanessa skuttade och var så glad att hon skulle få fiske i deras fiskedamm där hon fick en goodiebag med ballonger, reflex och klistermärke och en "Moa" flagga.

Dom tyckte att hon har jätte jätte fina tänder. Jag är stolt över mitt hjärtegull.

SÅKLART tog jag några bilder för att bevara denna första gång hos tandläkaren :)

Lilla sötnosen! Vi älskar Dig!

"Vad är det där för konstig lampa?"


Vi har precis haft fredagsmyyys här hemma. Andres hade gjort våran speciella sallad med isbergssallad, räkor, crabfish, selleri, purjo med salt citron, vitlök och vitpeppar. TESTA, det är så got att vi åt hela skålen! samt vitlöksbröd till det, tappade nästan tungan.
Den gick inte hem hos barnen så dom fick ostbågar och grillchips istället, och så kollade vi på film. Dom tjatade efter sina godispåsar som vi köpte idag, men det ska dom få först imorgon.
Nu är det bara Nicole som ligger kvar här på soffan och sover, resten av barnaskaran ligger i sina egna sängar och sussar så gott.

Nu ska vi kolla på "På smällen"!
Ha en fin helg!

Trackback
RSS 2.0