Onsdag!

Hej!
Tack till er alla omtänksamma underbara människor för er omtanke och krya på dig hälsningarna, ni vet väl att jag uppskattar alla er jätte mycket?

Hela gårdagen gick jag runt som en zombie, Min kära mamma kom och hämtade barnen hem till henne, och då slocknade jag och sov i tre timmar!
När jag vaknade kändes det som att jag hade blivit påkörd av en buss eller nått.

När jag hade vaknat så hämtade jag Nicole och tillsammans gick vi till Mummu och Puua och satt på deras altan ett tag, resten av dagen/kvällen var lugn, brorsan och Puua kom hem till oss för att kolla på hockey.
Jag somnade ganska fort på kvällen också...

Idag mår jag bättre, bara det att en enorm trötthet vilar på mig mest hela tiden.

Vi har precis kommit hem från Handen, vi följde med Mummu dit, för hon var ute efter ett bikini linne.
Dom ska åka iväg till Turkiet om 3 veckor, och så som vädret är just nu- kall vind och grått, så är jag ju naturligtvis inte det minsta avis.

Jag har också precis lagt grabbarna för deras vila, Vanessa sitter här och målar sina läppar med läppglans medans hennes mamma "jobbar" på datorn ;)


Kommentarer
Postat av: mummu

Att det inte fans en enda bikinilinne iHaninge centrum ,jag hittede 2 jätte fina på halens .Tack för en trevlig dag Satu,puss o kram.Rakastan.

2012-05-09 @ 20:49:02
Postat av: Lisa

usch va jobbigt å va så trött, skönt att du fick lite sömn! Är du pollenallergiker lr kanske rent av är en liten bebis i magen? =) Kmr ihåg den enorma trötthet som slog än i början av graviditeten, å värre blev den efter varje barn, hehe.

2012-05-10 @ 11:06:07
URL: http://atlisas.blogspot.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback