2:a juli- lek och ommöblering

Idag på förmiddagen gick vi till Gropen för att leka. Deras lekplats är så härlig tycker jag, likaså barnen.
det var samma sak idag som resten av dagarna som vi har haft, vi gick ut sommarklädda (har alltid med mig långärmade till oss) och fick snabbt sätta på oss luvtröjorna, och sådär höll det på, av med den, på med den, av och på, på och av... När solen kikade fram så var det skönt, men så fort den försvann bakom molnen så var det jätte kallt och jätte blåsigt. Inte konstigt att alla barnen har blivit mer eller mindre förkylda...
 
 
Efter en massa lek på "Gropen" så bjöd Mummu oss på lunch hemma hos henne. (kiitos Mummu ruuan "lainasta, hahaha) Efter det blåste vi iväg hem där jag la grabbarna och påbörjade ommöbleringen i tjejernas rum.
Jag har tänkt att möblera om inne på deras rum länge nu, men har skjutiti på det, för orken har inte funnits där alls, men eftersom det såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig i deras rum, så tänkte jag storstäda där och möblera om i båda rummen. Det var jätte fint och tjejerna dom vart nöjda.
Lekhuset har jag monterat upp på balkongen igen, tyckte att den tog upp jätte mycket plats i Nicoles rum.
Nästa gång ska jag ta tag i grabbarnas rum, möblera om lite... och sen är jag sugen att ta vårt rum också... hmm...?
 
Jag är sådär, vill förnya saker, och det är så uppfriskande att möblera om då och då.
När jag och min syster var små och delade rum så möblera vi om vårt rum varje eller varannan helg. Vi gjorde olika planlösningar och turades om att ha plats vid fönstret. (Vi delade av vårt rum med möbler) Haha, jätte kul. Konstigt det där, eftersom jag har svårt för (vissa) förändringar, men där gör det bara mig gott!
 
När jag var klar med rummen hade pojkarna vaknat och det var dags att hitta på något för att få tiden att gå lite. Vi mötte upp Mummu & Dewin och gick till en lekplats tills det var dags att gå hem och äta mat och ta en kvällsbad.
Sen gick alla och la sig tidigt ikväll, dom är så ivriga att Emma ska komma hit imorgonbitti.
 
För ovanlighets skull så har älsklingen somnat, han var helt slut efter ännu en lång dag, jag sitter här och njuter av tystnaden och planerar inför morgondagen.
Ska ta och skala några morötter och doppa med Philadelphia och se en film som jag tidigare spelade in, sen är det natti natti för min del! =)

Kommentarer
Postat av: Helena H

Härlig bild på Nicole i gungan! :)

Visst är det kul att möblera om. Det gjorde jag också ofta när jag var yngre. Nu är det svårare, går inte att möblera på så många sätt i vår lägenhet, tyvärr....
Kram från Järvsö(Söderhamn)

2012-07-03 @ 00:23:22
Postat av: petra-ensamstående tvillingmamma

härliga Bilder som vanligt!!

2012-07-04 @ 20:14:43
URL: http://petratvillingmamma.se
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback