Torsdag

Halloj torsdag!
Sitter här vid datorn och försöker få lite lugn i kroppen.
Danilo och Jonathan har hittat på en massa bus idag och jag känner mig helt slut. Fick i dem luch och så la jag grabbarna och satte på Trassel filmen till tjejerna. Kruxet är att Jonathan ligger fortfarande vaken i sin säng och snackar och kastar sin vattenflaska. Han verkar tro att han inte behöver sova nån middag alls längre. Han har vart jätte svår att få somna de senaste dagarna. Förutom igår då, men då var han helt utmattad efter allt bus i badet. Han sov över TRE timmar(!!) och då fick jag t om väcka honom...

Snart ska jag och Nukke iväg till tandläkaren, dom ska laga hennes andra tand.
Hoppas att denna gång går lika bra som förra gången!
Hoppas att Andres hinner komma hem innan det är dags att åka iväg...

Lagom till att Danilo vaknar från sin tupplur lär ju Jonathan somna... Gaaah! Jag måste få dom att somna samtidigt, som dom alltid brukar!



Kommentarer
Postat av: My

Hej!! Vad kul att du kika in : ) Tack, vilken fin blogg du har och vilka söta ungar! : ) Jag har läst den där boken om Emma Jangestig, iaf en del.. ett tag sen nu men den lämnar såklart en obehagskänsla och det är svårt att släppa tankarna man får, jag följde fallet hela tiden när det hände och mådde rätt dåligt faktiskt men går inte att låta bli att läsa och följa..

2012-01-19 @ 12:59:43
URL: http://hooneydew.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har också sett dom bilderna, även bilder på hon som gjorde det och jag har drömt mardrömmar om det.. Hon måste va en av dom sjukaste personerna på denna planet, hon kan inte ens erkänna det hon har gjort utan bara förnekar. Hur fan kan man göra så????????? Fyfan säger jag bara, om det är någon människa jag skulle vilja fullständigt tortera så är det fan hon.



Jag går in i vecka 17 idag : ) 16+0 och jag har mått bra, för bra tycker jag.. hur mådde du? :)

2012-01-19 @ 13:12:33
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback