Rapport hemifrån och Tomte-Vinst!!!!

Väntar fortfarande på besked om vi får åka hem eller inte... Jobbigt att inte kunna påverka något själv.

Rapporter hemifrån- Allt går bra för dom små liven där hemma, även fast grabbarna är extra busiga och testar sin pappa med allt bus dom bara kommer på just nu. Stackars Andres.. :) Igår hade dom fredagsmys, så vi passade på att prata med varandra via facetime. Åhh så mycket gott dom hade! Jag som är såå sugen på smågodis just nu... Tjejerna går det bra med, men Andres tyckte att Bessa varit lite mer känslig, min lilla tjej! Och Nicole saknar mig/oss jätte mycket. Mitt hjärta höll på att brista sist hon gick härifrån. Hon började gråta och ville stanna med mig, för hon älskar mig över hav, över berg, till månen och tillbaka. (Från låten som hon och jag sjunger) Så det var tufft...
Fast tydligen hade det gått över så snabbt dom satte sig i bilen igen.

Mitt stora hjärta (Andres) gör ett bra jobb med dom, och igår när han fick åka hem utan mig så skulle han slå in fröknarnas paket som vi köpte i tisdags, och det hade gått bra!
Det här med barnens kläder... Haha, ja, tjejerna har fått välja sina kläder heeelt själva dessa dagar, så det har blivit lite av "mixed match" och sommarkläder, men det är OK, det får vi ha överseende med. ;-)
Jag är stolt över min familj!

Nu är dom (och resten av Haninge) på Coop och handlar mat för kvällen samt lite annat som behövs.
Igår hade dom vart och köpt små blöjor och ersättning till lilla Olivia och byggt ihop hennes spjälsäng!

Mina paket som jag har beställt har kommit, och Mummu har varit så snäll och hämtat ut dom åt mig, tack mamma! Hon opererade fingret i torsdags, så hon går runt med skruvar och gips på fingret nu... :-/
När hon öppnade paketet så sa hon att det fattades en tröja (!) Jag hade beställt Smurftröjor till båda grabbarna, samt one-piece till allihopa men en av tröjorna fanns inte med fast den fanns på ordern och räkningen... Mailade till dom och sa att det var för att just den storleken var slut och beklagade sig att det blivit fel. Dom ska skicka en stl större nu men den hinner inte komma till julafton.

Jo! En rolig nyhet- För en vecka sen när vi var på Port73 och träffade Tomten så fanns det små önskelistor som man fick skriva på och lägga i Tomtens brevlåda. Vi skrev en sak i varje barns lista och la in, och idag ringde dom till mig!
- Nicole hade vunnit!!!
Så imorgon kommer Jultomten hem till oss och ska ge Nicole ett paket! :-D
Jätte roligt tycker jag!!! Hoppas bara att jag också får vara hemma och ta del av den stora stunden.
Såklart ska vi hitta fram något litet att ge syskonen också, så att inte bara en får paket från Jultomten ;-)
Spännande!

Vad har ni förresten önskat er av Jultomten?


Kommentarer
Postat av: -Santsu-

Ihanaa että ootte päässyt kotiin. varmasti ihana tunne kun koko perhe vihdoinkin yhdessä.Saitte kyllä maailman parhaimman joululahjan. Olivia on niin suloinen... voi kun pääsis tuoksuttelemaan sitä ihanaa vauva tuoksua. Ihanaa Joulua teille!!
Tuliko kortti perille?

2012-12-22 @ 20:06:52
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback