Söndagens Play-Date

Det blev äntligen av!
Vi har pratat om att ses för en playdate många gånger, men det har aldrig blivit av.
I söndags träffades vi, Mamman Henna och hennes två söner Sami (snart) 2 år och Saku snart 4 år. Det roligare är att vi upptäckte att det bara skiljer en enda dag mellan Nicole och Saku :)
Saku och Nicole går på samma avdelning, medans lillebrorsan går på lilla avdelningen. Henna och jag har träffats bara vid dagis och pratat hur många gånger att "vi borde ses", men det har bara aldrig blivit av, som om det bara är något man säger? I söndags tog vi alltså tag i det och dom kom hit för fika och playdate.

Nicole och Saku lekte så fint tillsammans, Vanessa var lite utanför, hon hamnade ofta i bråk (ovanligt) så hon fick nog och lånade min mobil och lyssnade på Sean den förste banan och spelade med min mobil..
Danilo, Jonathan och Sami då, alla nästan lika gamla, men det är ju så att det är Danilo och Jonathan mot världen. Dom två håller ihop i vått och torrt, det blir lite som två mot en när dom ska leka med någon.
Sami var jätte blyg till en början och ville hålla sig till sin mamma, när han försökte ta en av Jonathans bilar så kom han: "Nähe du!" han säger så jämt nu...
Och så kommer Danilo, ger bilen till Jonathan och så sätter dom två sig en bit bort och leker bara med varandra. Börtisar!
Det är verkligen dom två mot världen.

Fika :)

Nicole och Saku

Lek i Jonathans rum...

Sami

Sami & Henna :)


Tack för en jätte kul playdate Henna! Och tack för pratstunden, hoppas att allting löser sig :)


Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback