Hos farbror doktorn...

Hej Hej!

Nu har grabbarna precis vaknat och vi väntar bara på att nån ska komma och titta på våran lägenhet klockan 14, så efter det åker vi till Fittja för att fira Javis födelsedag.

Det har inte alls varit mycket sömn för mig inatt, men ändå så är jag, konstigt nog inte trött.
Jag somnade väl vid 1-tiden, och vaknade 2.30 av att jag var kissnödig, och efter det har jag knappt sovit alls.
Jag satt på toa hela natten och misstänkte urinvägsinfektion. Det gjorde sååå ont! Och så fort jag hade kissat två droppar och gick ut så var jag jätte kissnödig igen. Vid 4-tiden tänkte jag ge upp och ta ett varmt bad, men eftersom barnen vaknade titt som tätt så var det lika bra att jag var vaken och låta Andres sova.

Barnen vaknade inann 7, sen var det bara att vänta tills klockan var 8 så att jag kunde ringa till närakuten och få en tid 45 minuter senare. Vita och röda blodkroppar, protein i urinen, alltså en svår urinvägsinfektion.
Nu är det penicillin i 7 dar som gäller.

Och barnen är fortfarande hostiga och snoriga dom också...
Vi är trötta på allt snor nu! Hur mycket kan det ens komma?

Nu ska jag plocka undan lite leksaker som barnen tagit med hit ut till vardagsrummet, så det ser fint ut när dom kommer och tittar på lägenheten.

Höres senare med kalas-bilder!

Bjuder på en bild på mina syskonbarn- Emma & Felicia när dem lånar Karos skor och väskor


Kommentarer
Postat av: Camilla 31 år & 8 barnsmamma

OOhh nej,,usshh lider med dig..

Vad ont du måste ha..

Hoppas du blir frisk snart



mvh Camilla

2011-09-28 @ 17:31:51
URL: http://minstorafamilj.se
Postat av: Rockmom

Krya på dig!

Vet att det är för jävligt med urinvägsinfektioner. Jag hade det jämt förr, men sen läste jag nånstans att c-vitamin i brustablettform, alltså att man dricker det skall vara bra. Började med det, varje dag, och sen dess har det minskat i avsevärt!!

2011-09-28 @ 19:24:06
URL: http://rockmom-rockmom.blogspot.com/
Postat av: -Santsu-

Auts, noi alapään tulehdukset ei oo kyllä ikinä kivoja.. Ja varsinkaan jos on oireettomana. Nyt vaan lääkettä nassuun ja pian oot jo terve!!



Meillä kans nyt vaan jatkuu ja jatkuu nää hemmetin joka syksyiset räkätaudit.... Aaarghhh.. Laps raukat ennenkaikkea mutta nyt alkaa mun voimat jo loppumaan kun joka yö 0400 herätään yskimään joka päättyy aina oksennukseen. Ei auta astma lääkkeet ei mikään.... Muuta kuin aika,näköjään.



Oih,osaan kuvitella kuinka ihanaa on saada pakattua tavaroita laatikoihin ja heittää kaik turhat menemään. Mä oon niin samanlainen kuin sinä. En osaa istua sohvalla ennen kuin kaikki paikat on siivottu ja tavarat järjestetty.

Hullu kun oon niin nautin imuroinnista ja siitä kun koti on siisti. Voin jopa 5 kertaa imuroida päivässä :)



Mukavia pakkaus hetkiä ja parane pian :)

2011-09-28 @ 19:58:54
Postat av: boosse

Krya på dig! urinvägsinfektioner är inte att leka med. Har haft sådana problem med dem när jag var yngre, har blivit mycket mycket bättre! kund ekissa ur stora klumpar av blod.

Hopas att medicinen hjälper fort!! brukar ju bara ta ett par dagar.



Ja, Josh groban är verkligen underbar, jag njöt varje sekund av konserten!!



Jo tack vi mår bara bra! José är visserligen trött, han har praktik i samma stad som han har skolan, s han är hemmifrån mellan 5.30-18.00 nu varje dag! Men med mig och Maribel är det bara fina fisken :)

2011-09-28 @ 20:40:35
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: ginger

Samma här med mkt problem me uvi elaka, inte ens medicin biter på mig, så dricka mycket vatten några l per dag citronvatten och tranbärsdricka funkar bra, krya på dig! va spännande med flytt önskar dig all lycka!!!

2011-09-28 @ 22:43:13
URL: http://gingerstrohoppkarlek.blogspot.com/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback