Satu´s S V A R

Hur mår ni alla, bloggläsare?
Skriv gärna, berätta om er själva mm, mm. Jag uppskattar verkligen det!


Camilla
om
Snart så!:
Det ser jag fram emot - väntar =)
Alltid lika skoj o kolla på bilderna o se hur erat liv är :-)
Mitt bröllop är imorgon. .
Vi gifter oss borgeligt o sen åker vi nga dagar till ett speciellt ställe =)
Eftersom vi inte har ngn familj så gör vi det så enkelt o smidigt som möjligt..
Ha en fin kväll..
kram/Camilla, en trogen läsare.
SVAR: Grattis till er! Hur var bröllopet? Kramar

Kicki
om BRÖLLOPET- Del 2 - PARTYT!:
Åh va fin du var i klänningen! Och va fina brudparet var! Dom ser jättelyckliga ut! Det såg ut som att det blev ett riktigt lyckat bröllop! All lyckönskan till brudparet!
/Kicki
SVAR: Va du är snäll gumman! Tackar, tackar! =) Hur var eran helg på landet?

Blommamman
om Segt:
Följer bloggen dagligen och ni verkar vara en härlig familj!
SVAR: Tack så jätte mycket, det uppskattas! :) Kramar till dej!

lilly2006 
om Segt:
kikar in o säger hej :-)
underbar blogg du har o så himla fina barn :-) wauw vilken styrka du måste ha o ork :-)
så er den andra dagen då jag va på väg o hämta mitt lilla troll på 10 månader .. hon var på vallavägen o där kom du med hela din fina familj <3
vilken cool vagn du hade oxå.. spanade in den lite extra hahhah ville inte rusa fram o säga hej som nån annan stalker hahaha.. hoppas allt väl med er efter en fest fyllt helg
kram Louise (lilly2006)
SVAR: Tackar! =) Naaaw, du kunde lätt ha kommit fram, det hade bara uppskattats! ;) Nästa gång då :)
Bor ni också i Handen?


Har fått många förfrågningar till varför inte Andres ex kom på sin sons bröllop, och helt ärligt kan jag tala om för er att jag inte vet eller förstår det heller. Jag hittar inte något vettigt skäl till att man missar/inte går på sin egen sons viktigaste dag i livet. På sjuhuset är hon inte.
Det viktigaste är ändå att Diego hade roligt ändå, och det hade han! Hon får ångra detta bäst hon vill, men denna dag kommer aldrig åter.


Kommentarer
Postat av: Eva

Sant tjejen.



Jag förstår inte heller varför man väljer att ej gå på sin fina sons bröllop. Detta borde vara en självklarighet tycker jag. Aldrig att jag skulle vilja missa mina barns stora dagar ALDRIG!!!



Har skrivit ett LÅNGT inlägg nu om Anton hoppas du orkar läsa det någon dag, väldigt svamligt skrev jag, sent på kvällen =)



Men oavsett vilket så fanns Du och Andres där för att visa ert stöd till Diego och hans fru. Det är viktigast att ni va där, men vem hade trot något annat ni är så fina personer och en fin familj. Om alla bara hade er familj då vore världen perfekt!!!



Kram å god natt på er!!



Eva med två busfrön

2011-05-24 @ 23:24:33
URL: http://dessiochtheosmamma.blogg.se/
Postat av: Fia

Vi får inte fördela timmar hur vi vill.Det är måt, tis och tors 9-14 som gäller.Har man barn som sover middag är det 8-11 om jag inte minns fel 5 dagar i veckan.Så för dom föräldrarna blir det ju ett jäkla spring på fram o tillbaka till dagis.Ska bli skönt att slippa dagis sen i höst, Neo börjar ju förskoleklass.Känns helt galet att jag kommer ha skolbarn!

2011-05-24 @ 23:42:35
URL: http://www.sofsan.se/
Postat av: Angelica

Ja nu är det inte många dagar kvar innan lille(bror) kommer :) Jag mår faktist mycket bättre nu, kanske har vant mig vid foglossningen nu, hehe..



Kramar!

2011-05-25 @ 08:31:21
URL: http://flisaflikka.webblogg.se/
Postat av: emma

Hej gumman:) Vad kul att du klickade in på min sida. Joda vi mår bra , jobbig morgon då en unge ska trotsa allt man gör men annars har den varit bra. Nu ska ja lyfta rumpan o cykla ner till stan för att ha möte på arbetsförmedlingen, inte de roligaste med növändigt!



Allt bra med dig idag?

Kram

2011-05-25 @ 10:00:26
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Postat av: .

Jag tycker att det är onödigt att prata om deras mamma, du har ingenting med saken att göra varför hon inte kom tycker inte att du borde skriva onödiga saker på din blogg, spec det som inte angår dig.

2011-05-25 @ 10:05:11
Postat av: PIA

Det är väl henne blogg hon får skriva va hon vill, om du har problem-LÄS INTE! Å så tycker jag inte att Sato har skrivit något dumt om hans mamma? LR?

2011-05-25 @ 10:20:24
Postat av: Me and My Baby Dolls

Jag tycker egentligen inte att jag ska behöva förklara mig själv om vad jag skriver osv, men jag gör det ändå så vi slipper missförstånd.



Jag har aldrig skrivit något elakt om deras mamma, innan bröllopet så skrev jag att jag var lite nervös över att träffa Andres ex, och inget mer. När hon inte kom på bröllopet så behövde jag inte tänka på det, och då frågade NI (bloggläsare) varför hon inte kom, och då svarade jag att jag inte vet. Right?



Och vem är du som ska säga vad som är onödigt eller inte för mig att skriva på min blogg?

Så länge jag inte skriver något ont om någon så ska ingen behöva lägga sig i det jag skriver. Om något stör er så behöver ni inte läsa.

Och jag skulle inte skriva skit om henne, inte för att jag förstår hennes handlingar, utan för att hon är Andres barns mamma och det ska jag ändå respektera.



Ha det bäst/Satu

2011-05-25 @ 11:03:11
URL: http://mybabydolls.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback