GRATTIS ABUELO!!!!

Jag vet att det är 10 minuter kvar tills det är tisdag och då Abuelo fyller år, men jag vill ju att han ska se sin gratulation direkt på morgonen, so here it comes:

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA ABUELO!!!!
FELIZ CUMPLEAÑO!



Massor av kramar från oss alla!


Kommentarer
Postat av: erica

Hej gumman! Gardinerna i lekrummet har min mamma sytt :-) jag ville ha lite färgglada saker därinne.. så hon hade ett tyg över. Sydde även sängkläder av samma, Alva älskar mussepigg :-D. Jag skulle gärna ha fler barn, men får inte skaffa fler pågrund av min hälsa :-(. Med Alva så kom hon ju förtidigt för att jag hade högt blodtryck, hon växte dåligt då, med Tor så var det ingen fara med honom men jag hade jätte jätte högt tryck under hela graviditeten, blev sjukskriven från vecka 10. Men kunde vara hemma till 1,5 vecka innan dom plockade ut honom i snitt. Jag försökte ju föda normalt, men då steg mitt tryck, så dom var rädda att jag skulle få en hjärnblödning :-/. Så nu vill inte Yannick, eller någon annan i våra familjer att vi ska skaffa fler, för min skull :-). Men man vet ju aldrig ;-) Du då? har ni tänkt på fler? Kramar

2011-03-15 @ 07:24:59
URL: http://lillaica.blogg.se/
Postat av: Angelica - Isaacs mamma.

Å tack snälla du :) Isaac blir 3 den 25:e så nu är det bara kalas i mitt huvud. Första "riktiga" barnkalaset jag anordnar med inbjudningskort m.m. Ska bli spännande att se hur det slutar.



Ha en fin dag!



Kram

2011-03-15 @ 08:39:12
URL: http://flisaflikka.webblogg.se/
Postat av: Lill å Trollen

Ja han har blödarsjuka, Svår hemofili A.. Han får sprutor varannan dag, kommer att ha det resten av sitt liv med..!! Men som han har en blödning i foten nu så får han varje dag..! Han har hjälm så att han inte ska slå sej å få nå större innreblödningar.. å knäskydd för att han ramlar så mycket å det är inte bra för lederna..!! Det står lite i kategorien Freddie om det..!! =)

Hoppas ni får en bra dag... Kraam!!

2011-03-15 @ 09:38:00
URL: http://skrubbenomoss.blogg.se/
Postat av: emma

hehe okej :9

Tack så mycket!

JA absolut vill jag ha fler! Men vi kan intenu pga ekonomist så de blir först fler när jag har fått arbete. Så vi får hoppas att ja får de snart, för vill inte att de ska va för många år emellan.

kram

2011-03-15 @ 10:35:57
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Postat av: sofie

Hej hej

jag har följt din blogg ett bra tag då jag såg din sida på familjeliv. Nu läste jag ett inlägg där du skrev om allmän förskola..

Jag fick också ett sådant brev hemskickat förra månaden, men på mitt stod det att man inte får ha plats i kommunal eller privat förskola och min dotter går redan på förskola kommunal.. så jag ansökte aldrig, och nu har tiden gått ut var tills den 11 mars.. Jag har min dotter på kastanjen för vi flyttade till handen den 1 februari,, jag tycker det verkar vara ett bra dagis och min dotter verkar trivas, men jag undrar om det tillhör ett av dagisarna man kan välja om man vill ha allmän förskola`? för min dotter är född ocktober 2008 så hon fyller ju tre och då har rätt till dessa fria timmar.. men pröva ring kommunen hör vad dem säger om vart man kan välja och så.. virrigt inlägg hehe mvh sofie

2011-03-15 @ 12:43:17
Postat av: sofie

ja just det glömde säga att min dotter hon går 5 timmar per dag då jag är hemma med lilla syster,, manhar rätt till 25 timamr i veckan när man är hemma med barn eller arbetslös. men om man väljer allmän förskola har jag ingen aning om hur tiderna är om man kanske får ha dem där 5 timmar per dag men man betalar inte för 3 av dem timmarna? invecklat allt tycker jag

2011-03-15 @ 12:46:49
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Det är på måndagar klockan 21.00 på TV4 :)

2011-03-15 @ 16:59:45
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Anonym

tusen tack =) kram!

2011-03-15 @ 18:48:37
URL: http://eva.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback