På besök hos....

Jag har lagt tjejerna för en timme sen, men jag hör att de är fortfarande vakna i sitt rum... dem ligger och tittar på Madicken med låg volym, men där ligger dom och tittar på det och skrattar och pratar med varandra.
Dom för ju riktiga diskussioner med varandra nu.
Nicole frågar Bessa nånting och Bessa svarar: "OKEJ" eller "NEE-E!" och när hon börjar prata förstår man bara hälften av det hon säger. Men budskapet kommer ändå alltid fram.

Sitter och väntar på att Melina ska logga in, för hon har lovat mig att hjälpa mig med blogg designen ikväll, men vi får se om hon dyker upp.
Såg att jag har bilder som jag inte laddat in på mina inlägg ännu, så medans jag väntar så gör jag det.

I måndags så sken solen ute för en gångs skull, så vi slängde på oss kläderna och skulle ta tillfället i akt att vistas ute i solen. Det är inte så ofta man ser solen nuförtiden, eller vad tycker ni?? Längtar verkligen tills våren kommer, när solen kikar fram och man kan vara ute! Och slippa alla dessa jobbiga vinterkläder! Finns det något mer stress framkallande än att klä på 4 små barn, svetten rinner, en efter en börjar de klaga på att det är varm, och så börjar de klä av sig samtidigt som jag klär på?

Nu har Nicole börjat klä på sig själv och jag blev riktigt förvånad att hon verkligen kan!
Hon kom till mig och hade satt på sig jackan, kragen, mössa och skorna! Hello!? T om JAG har problem att sätta på henne skorna och hon hade gjort det helt själv! Och i rätt fot dessutom! Duktiga tjejen! Så nu får man lägga fram hennes kläder 10 min innan man ska gå så att hon får klä på sig själv. För man får inte längre hjälpa henne. Lagom kul när man har bråttom och ska skynda sig ut...

SOOOL!

Fast det var riktigt halt ute, så tjejerna ville snabbt gå in. Som en isbana...

Senare på eftermiddan kom Nicole fullt påklädd till mig igen, och Bessa med mössan på och sa att nu ska dom till Emma & Anna. Sen sa Anna att hon har lite grejer till tjejerna, och när jag sa att vi ska komma sprang tjejerna runt lägenheten och ropade "Anna, Anna, Emma, Emma!" "Och sen ska jag till Stefu också!" la Nicole till.Klockan var redan halv sex när vi var på väg ut, det var mörkt och blåsigt, lite som en skräckfilm, och jag skulle ut med alla fyra själv. Jag skulle testa Buggypoden för första gången ute i snön.

Tjejerna klär på sig...

Första gången ute i snön med BuggyPod! Det gick hur bra och smidigt som helst!
Tummen upp för den!

Fast sen när vi kom till deras port var det jobbigare. Jag kommer ju inte in med den genom dörrar, så man ska vika ihop den och fälla ihop så den ligger smidigt mot vagnen, problemet var bara att jag inte visste hur man gör....
Fast jag klurade ut det sen precis i lagom tid då brorsan kom ner för att hjälpa mig. Thanks enyways ;)
Att vi skulle komma var en överaskning för Emma & Sebastian, så vi smög in i deras rum (först Emmas) och dem blev jätte glada! Sebastian kanske inte var lika glad att vi kom, för han åkte fast med att spela Nintendo DS, vilket han INTE får göra på vardagarna...Den fick han snabbt motvilligt stänga av! 

BUSTED! (Stackarn hade gömt sig under täcket för att kunna spela i smyg)

"Åhhh va många leksaker!" brast Nicole och började pilla på alla roliga smågrejer i Emmas rum...
Hoppas ni inte fick alldeles för mycket att städa när vi gick?

 Mys i Emmas nya säng!

Bus med grabbarna...Dreglet bara rann när de andra gick förbi med värsta goda glassen... stackarna!

Det är alltid så trevligt att komma hem till Stefu & Anna. Alltid så himla hemtrevligt och lungt!
Där är det verkligen jätte mysig stämning och dom får en att känna sig som hemma.
Tack att vi fick komma!
Jag har nog inte sagt det här till min bror, men ända sen jag var liten har jag sett upp till honom mest av alla. Alltid tyckt att han är så bra. En förebild. Och det tycker jag även nu, Älskar dej brorsan!
Och att han sen fick barn och gifte sig med vår bästa tjej kompis var grädden på moset, Love u Anna!

När klockan började närma sig 8 var det dags för oss att ta oss hemåt. På morgonen var det jobb och skola för familjen Nordling... men dem lät oss inte gå nånstans själva, utan brorsan skjutsade hem oss!
Det var lite bök att få in vagn, ståbräda och BuggyPod i bilen, men med Andres assistans via mobilen gick det bra och vi kom iväg. Skönt att slippa gå hem, jag har ändå blivit lite av en kyckling sen jag fick barn, och aktar mi från att gå ute själv när det är mörkt, men vad ska man göra vintertid, då det börjar mörkna redan vid 3? Hahaha...

När vi kom hem var det dags för ett bad och så fick tjejerna välja varsin pyjamas som dem skulle sova med. Dom fick en hel påse med Emmas små pyjamasar som uppskattades mycket! Fick även denna fina Disney tavla från dom!! LOVE IT!
Jag älskar ALLT som har med Musse, Mimmi och gänget att göra! Så TUSEN TACK!!!!


Kommentarer
Postat av: Nadja

ja då ska du fortsätta hålla utkik, kommer fler delfin bilder. =)

2011-01-13 @ 22:39:52
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: Alexandra

så underbart söta bilder :D

2011-01-13 @ 22:40:48
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: Melina

Förlåt för jag inte loggade in, var ute med min kompis då!

2011-01-14 @ 17:50:26
URL: http://meelajna.blogg.se/
Postat av: mikaela

Hej!
Superfin tavla du har! Du har inte tröttnat på den? :p
Vet du annars vad den heter och hur man hittar en sådan?
Vh Mikaela

2014-09-09 @ 07:17:45
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback