Sista dagen av Januari

Imorgon är det Februari månadJipiiiie, vi kommer framåt! Längtar sååå mycket efter vår och sommar, speciellt när jag tittar på sommarens alla fina bilder... Tänk att bara kunna klä på sig skorna och gå ut. Inga konstigheter.
Men vi får stå ut med kyla ett bra tag till verkar det som, ända fram till April skulle det vara kallt... Men nu har solen skinit i ett par dagar och det blir man genast gladare av! Som häromdagen tittade Nicole ut genom fönstret och såg helt överraskad ut: "Titta mamma! Solen!" Me like.

På förmiddagen idag kom Mummu & Puua hem till oss, vi fikade och lekte. Puua byggde en rutchkana av kuddar på soffan. Såklart ramlade lill klanten Bessa och slog sig igen. Snart ser hon ut att ha varit i krigs zonen! Hon har ett blåmärke på handen och kinden efter att ha tagit ett steg rakt ut i luften från soffan iförrgår, och idag fick hon ett litet blåmärke på hakan... Stackaren...  Hon är lite klantig, snubblar och kastar sig vartannat.


Idag har Nicole varit utan blöjan hela dagen, men inte har hon kissat på pottan för det. Envisa ungen... En gång kissade hon ner sina trosor, och så antar jag att hon kissat i badet... På kvällen fick hon blöjan och direkt sa hon: "Nu kissar jag mamma!" Vad ska jag göra... Jag ber henne kissa på pottan och påminner henne om det hela tiden och att hon får belöning varje gång hon kissar, men det känns som ett steg tillbaka nu för hon inte ens vill sitta där... Vanessa fick också vara utan blöjan idag, hon satte sig på pottan stup i kvarten för att få sin belöning, men hon kissade inte en endaste droppe.

Danilo och Mummu håller henne sällskap på pottan

Mummu & Nukke tittar på film medans alla andra sover. (Även Puua)

Nukke & Jonah

Bessa vill gosa och pussas på sin lille bror


Idag har jag vart och solat för 3:dje gången, solen sken och det var härligt att ta en promenad. Jag älskar att sola, och jag känner mig mycket piggare och frächare av att vara lite brun. Och ett annat + är ju att man slipper sminka sig också ;) När jag kom hem så sov Danilo fortfarande sin skönhetssömn, vi började laga mat- idag blev det Andres favorit- potatismos och schnitzel.
Fast det fortfarande var ganska tidigt så tog jag ett bad med alla barnen.
Ikväll kom en av mina trogna läsares man hit och köpte vår RAINFORREST JUMPAROO och så fick han med sig en lära-gå-stol som bara används i 1 månad. (Vi hade 3 st)
Den är jätte grym! Såhär ser den ut:

Hoppas att lille Leo gillar den!Våra barn har ÄLSKAT den, men tyvärr måste vi få mer plats här hemma.
Och den gör ju ingen nytta i förrådet...

Lite pappa + son kvällsmys



I nästa inlägg skriver jag om ett STORT händelse från idag!
...Fortsättningen följer....

Kommentarer
Postat av: Angelica

Saga har oxå slutat med att klä av sig och gå på toan. Nu klär hon av sig ibland men vill inte sitta på toan. Jag sätter då henne på toan en stund och sen på med blöjan igen. Får vänta tills thailand. Där kommer vi nog kunna träna mer. Potta vid poolen kanske? Tror du folk kommer bli irriterade? Ses någon dag? Kram

2011-02-05 @ 06:48:31
URL: http://sagaochfilipsblogg.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback