S V A R

Johanna om Dags att storhandla....:
Lägger du en välling flaska i pojkarnas sängar på kvällen när du går o lägger dig? Jag undra bara efter som du skrev att dom låg o drack välling när du kikade in i deras rum .. Härligt med sovmorgon :)
SVAR: Jag ger dem en flaska välling som de dricker i sängen på kvällen, och under morgon timmarna fyller jag på dom igen som dom tar upp och dricker själva sen ;) Duktiga grabbar! ;)

Helena
om Våran "mysiga" ritstund...:
Härlig min Nicole har. :)
Vi har alltid använt blyrtspennor med färg ist för tuschpennor. Dels slipper man kladd o färg överallt och dels så går det inte genom papperet som tusch ofta gör. Ett litet tips bara. :)
SVAR: Vi har en massa pennor, såna som du berättade om, och såna som bara kladdar och tusch pennor som man kan lätt tvätta av, men dessa pennor var allt jag hittade nu när jag inte vågade gå in i tjejernas rum och råka väcka Vanessa ;) Tack för tipset iaf! =)

Malin om Våran "mysiga" ritstund...Dina barn är alltid så otroligt fina och välvårdade, hur hinner du med att fixa ordning dem och hålla hemmet så fint och städat?
SVAR: Tack! Det är dem jag lever för! :) Och jag är en pedant ;) Tack för fina kommentaren!

C om Onsdag: Vackra barn du har, den här bloggen kommer jag garanterat att föllja! Otroligt fina kläder barnen har i varje billd Vart köper du allt? Tips?
SVAR: Tack så mycket :) Jag köper kläder lite här och där, men mest HM, Lindex och KappAhl. Sen får dem ju en massa kläder från sina kusiner och släkt :)

Här vill jag passa på och gratta min trogna läsare "Tanna" som äntligen är gravid med sitt första barn!
Jag är sååå glad för er skull! Bra kämpat tjejen! Och GRATTIS än en gång!
Kramar!

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Ang välling i sängen var min stora likadan. Jag gav 1 på natten (hon åt på nätterna tills hon var 1,5år) sen somnade jag. Hon kastade flaskan i sängen när hon var klar. Mycket bra för en trött mamma :)

2011-01-08 @ 08:37:50
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Tanna

Tack !!! Vad gullig du är !

Jag har mått rätt bra hela tiden, inte spytt en enda gång, fast jag haft illamående. Men jag har varit glad över alla illamåenden och alla symptom, för då känns det verkligen att nåt litet växer i mig !

2011-01-08 @ 13:13:17
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback