Imorgon gäller det...

God kväll! Har nog inte lagt mig såhär "tidigt" som jag har gjort dessa kvällar som vi varit utan internet. Jag blir sömnig på en gång när jag sätter mig på soffan.. Tänkte bara kika in här på min blogg om ni läsare har skrivit nån hälsning till mig, men det är ganska tomt med det.... Imorgon ska teknikerna ÄNTLIGEN komma och fixa nätet! Då kan jag blogga ordentligt och lägga in bilder och såklart kika på era bloggar och komma ikapp med mitt eget... Det är lite krångligt att skriiva med mobilen, allt jag lägger ut blir bara text i en klump, och så ser det INTE ut när jag skriver det här... Men imorn så... Vad har ni gjort idag? Har ni firat alla hjärtans dag? Hur? Längtar tills imorn då jag kan skriva om våra dagar utan internet! Nu ska jag fortsätta titta på "Medium" och sen blir det Natti natti! Ta hand om er! Höres MYCKET mera imorgon;-) Natti, natti!

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Ska bli roligt när du är tillbaka. Lite tomt :)

Vi firade inte på något speciellt sätt. Har fullt upp med att fixa och planera det sista inför resan upp till min familj. så jag längtar!

2011-02-15 @ 06:07:04
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Karolina nordling

Hoppas ni hade en mysig dag igår pusu beso

2011-02-15 @ 07:26:06
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Kicki

Hej vännen!

Jag, Sami och barnen firade alla hjärtans dag med att äta god middag med färsk pasta och lövbiff i sås med grädde, purjolök och kryddor. MUMS! Vi hade dukat fint med champagneglas och Milo tyckte det var jättehäftigt att få dricka ur ett stort högt glas. Lyxade till det med alkoholfri päroncider och fanta. Hade massa tända hjärtformade ljus på bordet och det blev verkligen supermysigt! Efteråt fick barnen bada med såna där bubblande badskumsbollar och sen tog vi fram gelehjärtan och myste i soffan. Kände att det blev en jättebra dag och barnen var så nöjda med att få gottis på en måndag ;-)

Hoppas att ni också hade en bra alla hjärtans dag!

Kram

2011-02-15 @ 08:13:33
Postat av: Niikki

Tack så jätte mkt :) Roligt att du gillar bloggen :) Jag mår så där, har väldigt ont i magen men killarna mpr bra. Allt bra med er?

2011-02-15 @ 18:31:21
URL: http://mammaniikki.blogspot.com
Postat av: Tanna

Vi ska på RUL på måndag den 21.2. Spännande !! Hoppas att det går att se om det blir en liten tjej el kille. Dom flesta tror på kille. Men igår träffade jag en kvinna som jag aldrig träffat förut, och hon sa att jag väntar på en tjej. Oasett vilket, så är detta ett efterlängtat barn !!

Hoppas ni mår bra, Kram.

2011-02-15 @ 18:37:53
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: camilla.30 år & blivande 8 barnsmamma

Heej..

oohh tråkigt när internet inte funkar..man har ju blivit så van med det..hehe..



Jo samtalet gick bättre andra gången och nu ska dom sätta igång mig den 8 mars .ler..om jag går så långt,dom tyckte kanske att det var i senaste laget men ville endå inte ta det för tidigt..



Så nu går man bara o väntar hehe..



Nervös börjar jag oxå bli..gillar inte smärtan som blir..huua..men ut ska den ju..sen är det bara skönt att ha det avklarat..



längtar att snusa bebis..



Hur är allt med er ?

Mår alla bra ?



Måste fråga vad du har för kamera,du får såå fina kort på barnen..



Ha en jättebra kväll

Mvh camilla

2011-02-15 @ 18:48:38
URL: http://minstorafam.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback