Om 30 minuter är det fredag.

Nu har jag fixat med bilder, så jag tänkte bjuda med mig lite!

Dessa bilder är tagna i lördags- Dagen efter Puuas 60-årsfest!

Puua ganska trött och sliten, men ändå SÅ nöjd och lycklig över festen! Idag (torsdag) bad han mig att TACKA ER alla som grattat och uppvaktat honom. Han finner verkligen inga ord. TACK! :)

Puua 60 bast

I fredags så var dem ju och fiskade och kom faktiskt hem med en massa fisk
Såklart blev vi bjudna på fisken, och det var supergott!!! Vanessa åt med god aptit, och ville fortsätta äta, även fast det inte fanns annat än skinn och ben kvar.. Nicole vägrade att ens smaka. Hon tyckte att det lät knasigt att man ska äta fisk, dom som är så söta och simmar på Rudan. Hahah...

Storfiskaren #1 (?) Andres

Och Stefu

Och som vanligt har Danilo hittat till Anna, och han släpper INTE taget om henne. Jag tror att Stefu har fått konkurrens där... Han håller gärna i hennes tröja och kikar in lite då och då för att se vad som bjuds, men sen ser han ut som en kyckling istället när han pussar på henne med ett smack.



Våran lilla traktor-bonde
Han är helt förälskad i traktorn och knallar över dit på en gång när han kommer till Mummu och Puua. Han vinkar och skickar slängpussar innan han åker också! Hahah...

Bessa äter fisk...

Pottan- både ja och nej. Hon har gått flera gånger och gjort både 1:an och 2:an, men lika många gånger låter hon det komma vart hon nu råkar befinna sig just då... Men det kommer!


När det var dags att gå hem så träffade vi på Taru, Kimmo och deras döttrar Daniella och Julia ute på gården. Barnne lekte, åkte kana och gungade och sen bestämde vi oss för att gå hem till oss, så får dem leka ordentligt med varandra. Och det gjorde dom! Nicole och Jullan har hittat varandra och trivs bra ihop. Jonathan retades med Daniella hela tiden, han kom och störde hennes leker så hon blev lite småsur, stackaren.
Dom busade ordentligt, och sen fick alla små tjejerna bada tillsammans också.
Vi åt en massa jordgubbar och annat gott och bara satt och pratade. Mysigt!
Tack för den kvällen!

Dubbelgung!- Vanessa & Jullan, Daniella & Nicole, Danilo & Jonathan- alla gungar två och två.

Bessa & Jullan har tagit ut alla bollar. Sen kissade Bessa i bollkorgen så den fick sköljas... Där försvann den roliga kurragömma stället.

Nicole & Daniella

Nicole håller i Jullans hand medans hon får sitt hår fixat av sin mamma Taru


Nu är det torsdag, om 30 min är det fredag....
Alla barnen måste ha varit trötta, för det var inget gnäll om läggdags ikväll. Annars brukar tjejerna ligga i sina sängar och prata och ropa på oss, men vi har faktiskt fått ha kvällen för oss själva.

Vi har haft en helt underbar dag idag. MYCKET sol, värme och bad. Vi har varit ute hela dagen, och jag älskar det! Jag tar ut allt vad jag bara hinner av dem här dagarna som är kvar av sommaren.
Helt knasigt egentligen att det är en vecka sen Puuas överrasknings kalas....? Visst känns det som igår?

Va skönt att njuta av tystnaden... Vi har balkongsdörren öppet och fönstrena, så jag hör syrsorna där ute... Snart ska jag stänga allt, ska bara njuta en stund till. Imorgon sätter bygget igång igen, så vi vill INTE vakna av deras maskiners ljud. Hela Haden verkar vara en byggplats. Alla vägar som vi använder är avstängda pga. bygge.
Mördarbacken är avstängd, så vi får gå till Mummu och Puua via stora vägen.
Dom bygger verkligen överallt just nu.

Nu är jag jätte trött men ändå så uppskattar jag den här egentiden på kvällen så mycket så jag blir nog vaken ett tag till...
Att man alltid "fastnar" vid datorn?


Kommentarer
Postat av: boosse

Ja, det ska bli kul MEN det blir imorrn istället för nästa helg. Har inte riktigt förberett mig, varken mentalt eller kroppsligt haha hade tänkt att kleta in mig med brun utan sol några dagar innan plus att jag ser gravid ut, har gjort i flera dagar, min mage är helt i obalans!

Förutom magen är allt bra. Början bli lite långtråkigt att vara ensam varje dag, José jobbar så mycket, kommer hem sent på kvällarna och då är han trött. Pratar knappt med varandra, eller jag pratar knappt med någon, förutom Maribel :) Hon mår bara bra.

Hur har ni det själva? Ni ser ut att had et så roligt varje dag.

Gulligt att Danilo redan har en favorit. Min syskonbarn har altid tyckt att jag vart så mysig, när de var 1-2 år för jag har alltid haft så stora mjuka tuttar haha



2011-08-05 @ 21:26:41
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Taru

Thanx själv cutie! :-)

2011-08-06 @ 19:40:33
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback