11 september

Ligger nere i vårt sovrum och mobilbloggar en snabbis innan det är dags att sova. Gästerna har gått hem och vi hade en jättre trevlig kväll. Tack alla för att ni kom!! :) Jonathan och Danilo ligger här i sina sängar bredvid min, jag hoppas att dom kommer att börja sova mycket bättre nu när jag redan bytt deras ersättning till 6 månaders välling. Vi får se hur natten går... Idag när Mummu och Puua var hos oss på morgonfika erbjöd dem sig för att ta hem grabbarna till dem, så att vi alla skulle få sova ordentligt. det blev inte mycket sova igårnatt inte... (mer om det imorn vid "riktiga" datorn. TACK för hjälpen Mummu & Puua, jag sov helt medvetslös! Andres hämtade våra förstoringar och idag, och tror ni inte att dom är monster stora?! 50x70, vart ska jag få plats med dem?? inte där jag hade tänkt iaf... :-/ Alla bilder var jätte fina, förutom vår bröllopsbild som var jätte mörk! Den kan man inte sätta upp i väggen alls... Jag visar er imorn. Förresten- idag för 9 år sedan, den 11 september- rasade World Trade Center tornen. Herregud vad tiden gått fort! JaG hÖrde rykten om att det skulle byggas ett moske där,men det verkar tack och lov inte stämma, det vore katastrof om det hade varit så,ett slag i käften på folket som förlorade någon där. Eller vad tycker ni? Nu tänkte jag kolla på TV en stund, men jag misstänker att det inte dröjer länge innan jag sover djupt för jag Är trött nu! Imorgon är det en ny dag, vi höres med uppdateringar och bilder som vanligtb Någon som har tröttnat på mina "mamarazzi" bilder ännu?? NATTI, NATTI! Pusu beso!

Kommentarer
Postat av: Linda

hey cutie!!

Kommer ALDRIG tröttna på dina bilder!!!



Visst är väggtexterna härliga!!! Har stora planer på vilka jag vill ha och var dom ska sitta...

Dom 2 jag har i mellis rum ( always kiss me goodnight och du vet väl om att du är värdefull) fick jag i doppresent men vet att dom finna i butiken "rum för stora och små" i farsta! Finns en hel del att välja på där!!

Finns även en sida på nätet där man kan välja texy själv!!!

Man kan inte få nog:)

I hallen ska jag sätte upp 3 kort på melina och ovanför ska jag ha texten " det finaste vi gjort..."

Tror det kan bli suoper fint!!!



Melina har fått högre feber nu på kvällen så är det inte bättre imorgon bitti åker jag in med henne...min lilla ängel!! känns så jobbigt!!



Är sååå nyfiken på bilderna!!!

Det är bara fint att dom e stora! Vilken vägg ska dom sitta på?

Tråkigtt att bröllopsbilden inte blev bra! Returnera och kräv en förbättrad bild!!



Sköt om er nu och pussa alla barnen från oss!!!

Lovbe ya!!!



2010-09-12 @ 21:40:24
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback