Lekträff & Brödbak

Efter vilan träffade vi Linda och Melina för en liten lekträff. Heidi skulle också ha kommit med sina barn, men Rebecka var visst inte på sitt mest strålande humör hela dagen, så dom bestämde sig för att hoppa över träffen.
Jag packade ner barnen med sandleksaker och ett paket kakor och träffade Linda och hennes lilla prinsessa Melina. Jätte kul att se att hon var pigg och glad, eftersom hon precis varit sjuk i lugninflammation och legat på sjukhuset med dropp, den lilla kämpen. Så jobbigt när ens barn blir sjuka, man känner sig så himla hjälplös! Men nu är hon frisk och ska börja hos dagmamma snart igen så att hennes mamma Linda ska få gå tillbaka till sitt kära jobb som hon så mycket älskar, visst, Sweetie?

På lekparken såg Vanessa ratten som vi gett till dem och blev kär i den. (Den kunde inte fästas på vår dubbelvagn)
Så hon fick sitta i Mellis vagn och leka med den...

Nukke & Melli leker..
Nicole har tagit av sig sina vantar som ni ser.... Jag hatar fingervantar, dom är så jobbiga att sätta på, speciellt när någon envis liten dam (eller TVÅ) drar av dom hela tiden så man får sätta på dom hundrafemtioelva gånger.

Melina är nyfiken på bebisarna och var nog lite förvånad att det fanns två av dem!

"Jo mamma, jag har vantarna på mig!"

Det var mycket kallare än vad vi hade förväntat oss ute. Det blåste kallt och det var inte alls kul att stå där och frysa, så vi började promenera till Mummu & Puua. Sen när jag inte har mitt shopping förbud längre (4 dagar kvar!)så tänkte jag gå och köpa lite strumpbyxor till barnen och lite varmare kläder. För det var jätte kallt! Mummu & Puua bjöd in oss på fika och för att värma oss...
Melina trivdes framför chips skålen och kakburken!
Melina med mamma Linda

Bessa dricker kaffe igen... Puua då!

Syrran och Peter plingade på där också, dem stannade för ett glas vin innan dom fortsatte till vår bror Toni & Tobias på middag. Efter ett tag började vi också röra oss, det var mörkt ute, så egentligen var det inte så frestande att behöva GÅ hela vägen hem igen, men vad ska man göra..barnen började redan bli trötta och Micael skulle ju komma och hälsa på också.  Det var jätte kul att ses Linda, när gör vi det igen?
Efter badet lekte Nicole med sina nya leksaker i flera timmar och hade hur kul som helst, Tack Anna & Stefan!
Hon packade dom i väskorna och gick runt med dom hela dagen lång. Hon har börjat leka så fint, vår lilla docka. Ibland kom Bessa också och fick vara med. Vi tog fram lite myspys och de nya drinkmuggarna och hade det lungt.... 

.... och sen fick Andres en strålande idé! Han skulle helt plötsligt börja baka bröd med tjejerna, och klockan var över tio! Dom tyckte ju såklart att det var jätte skoj!

Andres berättade att dom lärde sig baka när dom var små, och att dom alla hade varsin dag då dom skulle baka åt allihopa. Kanske blir det en tradition här hemma också? Nicole gillar ju att hjälpa till i köket.

Nicole visar stolt upp vad pappa lärde henne!
Medans bröden var i ugnen passade Bessa på att rita lite, medans Nukke lekte med sina nya Disney figurer...
"Är dom inte klara snart???"

Dom var jätte goda! Nybakade varma bröd med smält smör och ost! Mm, va gott!

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Gott gotti gott gott ;)

2010-09-26 @ 23:01:25
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Linda

tack själv för en trevlig kväll med dig, tjejerna och din familj!!

Som sagt, säta gång får vi mysa till hemma hos er ordetnligt!!

KOlla med syrran om hon kan va med!!



Det var skönt med en promenad sen, ingen fara cutie!! Jag behöver röra på mig!!

Men skulle kanske stannat eftersom ni bakade bröd och mös till, hahah

Nästa gång!!

2010-09-27 @ 21:21:29
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback