Nässug och garderobs rensning...

Jag sitter här vid datorn med en Powerking bredvid. Och en busig liten Danilo som leker i sin babysitter med lekbågen och sparkar med benen som om han springer värsta maraton. Han hade bestämt sig att ha sovit klart för dagen. *suck* Resten av busungarna sover. Alla är fortfarande förkylda. Nosen rinner och ögonen hänger på halvstång på allihopa. Stackarna. Vila gör gott när man är sjuk- så även choklad, fick jag lära mig när jag var liten. Vi fick ALLTID choklad när vi var sjuka, och då blev vi säkert genast bättre!
De senaste nätterna har varit riktigt jobbiga. Jonathan (mest) & Danilo har vaknat stup i kvarten, dom har haft svårt att sova pga. snuvan, så jag har fått suga med NÄSFRIDAn hela natten.
Inte så vidare kul, men jäkligt bra uppfinning! Ni som inte vet vad det är så är det en nässug som hjälper effektivt mot nästäppa hos små barn i åldern 0-3 år. Små barn kan inte snyta sig och detta stör sömn, födointag och andning. Den ser ut såhär:

Och så har dem fått nässpray och legat på en högre kudde. Det är ingen idé att lyfta upp sängen, för dessa barn KAN INTE sova still ändå. Som jag skrev förut så har dem huvudet i fotändan, eller ligger kors och tvärs i sängen- alltså sällan med huvudet på kudden. Så det fick jag också göra varje gång dem vaknade. Lägga dem till rätta så att dem kan sova bättre. Denna natt gick det mycket bättre, dom sov faktiskt bra!
Nicole och Vanessa sover bra på nätterna, fast dom är riktigt snuviga! Nu har grabbarna börjat hosta också, vilket inte känns sådär jätte kul..  Hoppas att alla blir friska snabbt!
Det är som det är med dessa förkylningstider... mer eller mindre så är alla lite krassliga verkar det som?

Jag gillar hösten. Alla fina färger överallt, man får tända en massa ljus hemma, och det är lagom kallt. Och det bästa är ju att alla dessa jäkla myggor och getingar försvinner! Riktga sommarplågor!

Jag måste ner och rensa ur barnens garderober idag. Lägga undan sommarkläderna, ta bort sånt som är för litet.
Synd att ingen vi känner har en liten baby flicka som vi kan ge kläderna till... Har en massa baby kläder i förrådet också, som bara ligger där. Och som det ser ut just nu så ska vi inte ha fler barn. I alla fall på flera år!  
Just nu räcker det med dessa fyra, och vi vill ge dem all vår tid.
Jag ska rensa ur pojkarnas byrå också, och byta den som dom har nu med en större byrå som är i flickornas rum.
Tiina & Jarmos lille son ska få deras kläder. Helt onödigt att dem ska stå i förrådet bara när någon annan kan ha nytta av dem. Eller hur?

Blev riktigt ledsen över att läsa om AIK:stjärnan Mohamed Bangura igår... Han och hans fru väntade sitt första barn i dagarna och igår förmiddag åkte paret in på BB. Komplikationer kom och bebisens liv gick inte att rädda. En timme innan derbyt mellan AIK-Djurgården fick han lämna besedet till spelarna som spelade matchen med svarta band runt armen. Varför händer det sånna saker? Vad är det för mening med det? Riktigt hemskt är det. En mardröm. Först går man och drömmer och hoppas och förbereder allt för babyn i 9 långa månader, och sen.. I dont get it.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Kan du inte sälja kläderna då? Finns ju folk som köper.. Jag skulle kunna tänka mig köpa om du vill sälja? Då får du iof skicka kläderna, blir kanske jobbigt?

2010-10-04 @ 22:42:45
Postat av: Karolina Nordling

Usch ja de e verkligen hemskt!

2010-10-05 @ 07:15:04
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Jessi

Lägg ut flick kläderna på tradera ;) Vi behöver massa kläder till Angelina.. hon växer så det knakar :)

2010-10-05 @ 10:57:19
URL: http://strippedconfessions.blogg.se/
Postat av: Anne

Hej!

Vi är mycket intresserad av baby kläder, skulle gärna vilja ta i mot. Har en dotter på nästan 7 månader. Hon har storlek 68 nu, men behöver större storlek. Hon växer så fort..ler

Vi bor i Jordbro och jag känner Heidi me. Mvh Anne

2010-10-06 @ 21:58:00
Postat av: Ingela

Hejsan! Jag är oxå intresserad av att köpa tjejkläder. Har oxå ett tvillingpar, en tjej och en kille på 12 veckor och kläder går åt! Blir ju oftast ett par byten varje dag ;) Mvh Ingela

2010-10-07 @ 10:21:11
URL: http://famjarestedtandersson.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback