Babbel

Hej allihopa!
Klockan är snart midnatt och jag tänkte kika in med en snabb kommentar. Har precis kollat på "The back-up plan" och Andres somnade mitt under filmen... så bra tyckte han att den var. Han tyckte att det är en "kärring film"... Hmm... Vad tycker ni, har ni sett den?

Igår hade vi riktigt mysigt, vi badade tillsammans på kvällen när alla barnen sov, och sen tog vi med oss en film, chips, godis och läsk ner till vårt sovrum och tittade på filmen där. Första gången ever- som vi kollar på film tillsammans i sovrummet. Vi lyckades hålla oss vakna, trots att filmen inte alls var så bra. "En julsaga", med Jim Carrey. Jag gillade den inte alls..

Hmm, vad mer har vi gjort dessa dagar då jag bloggat lite trögt....? Igår tog vi mest det lungt, Mummu och Puua kom på fika och vi tittade på "Tomte Tass" tillsammans igen, och jag badade nog 3 gånger, för jag kände mig så frusen hela tiden, ont i axlarna och halsen... Idag kändes det redan bättre. Idag var jag och barnen i Handen med Mummu och mötte upp Puua. När jag sa att Puua ska komma så ropade de på honom så att hela Handen ekade.
Gick bara in och köpte raggsockor till pojkarna, för deras tofflor har försvunnit...
När vi kom hem hade Andres gjort jätte god mat till oss, det blev kokt potatis, fisk och äggsås.
Jag hade prompt bestämt att jag skulle fixa allting där nere idag medans barnen sov, men så ville Nicole att jag skulle vila hos henne en liten stund, och tror ni inte att jag somnade där T om innan henne? Jag hörde Andres i vardagsrummet, och jag hörde Danilo, men jag var helt medvetslös. Kunde inte röra mig alls. Vi sov nog en lång stund sen hela familjen.
När vi vaknade så ställde jag in en byrå i förrådet och hittade nya grejer att bli av med, en liten prinsess bäddsoffa och en prinsess sackosäck. Vart får jag plats med alla dessa fina saker? *suck* Skulle ställa in en liten Snövit byrå i förrådet också, som inte får plats nånstans, men den bara föll isär! En bit i taget, som ett domino spel! Först försvann bottnet, sen en sida, andra sidan, skruvar, och så resten. Inte ett snack att den kunde fixas ihop igen.  Nu är jag nästan klar med hela under våningen också. Ska bli jätte skönt när ALLT är på sin plats, när allt är klart. Snart så...

Nu sover både Nicole och Andres här på soffan... Nicole ville sova bredvid Bessa, så dom låg där en lång stund tillsammans, när jag en timme senare gick och kolla så låg Nicole i sin egen säng igen. Antar att det blev för trångt?
Nicole är så envis att få att somna! Hon kan ligga i sin säng i mörkret i 2 timmar på kvällarna och ändå inte somna.

Bessa har blivit en riktig puss-gurka. Hon kommer fram och pussas med en jätte gullig liten pussmun!
Nä, nu borde jag verkligen gå och lägga mig så att jag vaknar pigg imorn!

Undrar bara när den där iskalla kylan och snön skulle komma?? Nu har det ju varit riktigt slaskväder...

Förresten- tjejerna sover jätte bra i sina rum! Jag sätter på baby-watchen, har den utanför deras dörr och en hos oss, så jag hör om de skulle råka vakna på natten och vandra iväg. Än så länge har dem inte dragit iväg på nattvandringar. Om dem vaknat på nätterna ropar dom på mig. Oftast är det Bessa som är för trött för att hitta sina nappar. Hon har alltid 2 st när hon ska sova, en ska hon hålla i handen, och den andra i munnen.
Första morgonen dom sov i sitt nya rum, stod dem vid trappgrinden och ropade: "Mammaaaaa, vi är vakna nu!"
CUTE! Och grabbarna sover också bra, får springa in där flera gånger fortfarande för att ge dem välling, men dem ligger där och dricker själva, så man ju alltidd gå snabbt tillbaka till drömmarnas värld själv också. Ibland hör jag hur dem gråter och jag undrar hur länge dem varit vakna innan dess? Men det går ingen nöd på dem, dem har varandra. Fast det känns jätte konstigt att inte ha spjälsängar i rummet längre. Ibland ligger jag och viskar till Andres, och sen kommer jag på att vi är helt själva. Skönt det också.

Nä, nu babblar jag bara på om en massa struntsaker. Så blir det väl när man inte kommer ihåg vad man skulle skriva? Hoppas ni står ut med det... Sängen kallar! Snart vaknar grabbarna och vill ha välling...
Dags att pussa upp Andres, så att han inte får ont i ryggen av soffan och bära en trött liten Docka till sin egen säng.

GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: marina

jag har sett the backup plan, den är ju skitbra!

2010-11-23 @ 06:12:07
URL: http://allaminahjartan.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till två små troll :)

Jag såg den filmen The back.up plan nyligen och tyckte den var helt ok.

2010-11-23 @ 06:43:14
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback