Tisdagen

Japp, idag storstädade jag hela hemmet. Jag har tvättat och hängt 2 maskiner tvätt, diksmaskinen gått på, dammsugit, moppat golven, vädrat ordentligt, bytt alla lakan, plockat undan och rensat. Phew.
Som tur är så gick Andres ut med tjejerna för att gunga, och därifrån till Handen till BR för att handla en ny pool som vi kan ha på balkongen, den förra var det hål på. Dom köpte också en bubbelmaskin, jätte häftigt! den blåser hur många bubblor som helst. Allt fastnade ju på tjejernas hår, så när jag skulle ta bort det, så började deras hår skumma! Det var bara att bada och tvätta håret Jag måste säga att jag var riktigt förvånad att Andres gick ut med tjejerna- OCH att Nicole gick med utan problem!
SÅÅÅÅ SKÖNT! Och jag fick städa i lugn och ro...

Sen kom dem hem och hade med sig glass som vi åt på balkongen. Pojkarna var också på balkongen, och Bessa blev riktigt förbannad när vi flyttade på henne hela tiden, för hon skulle krama (=klämma) på sina bröder hela tiden. Hon försöker ju klappa fint, och säger "Aaaaaj" men hennes rörelser är inte så smidiga ännu. Nicole e det lungt med, hojn är jätte försiktig med dom, men Bessa... njaa. Man måste vakta henne helt enkelt när pojkarna är inom räckhåll. Hon har varit ganska gnällig idag, vill gärna bli buren på hela tiden, jag såg att hon håller på att få en hörntand också... kanske det som gör ont? Andres lagade jätte god mat till oss- Penne pasta med oxfile, MMmm, min favorit mat!

Pappa ute och gungar med sina Prinsessor innan dom åker till Handen 

Glass dags!

Tjejerna fångar bubblorna som pappa Andres blåser

Baddags! Då fick tjejerna äta klubba, där får dom kladda hur mycket som helst. Bessa gillar att hålla sin klubba i fel ända, så hon blir jätte kladdig jämt...

När Nicole ätit klart sin egen klubba vill hon gärna smaka Vanessas...
Generös som hon är så får hon smaka...

Och så var det dags att tvätta sig också. Bessa visar hur man ska tvätta håret. 
Nicole tycker INTE att det är så himla populärt...

Nu sover alla barnen. Bessa Prinsessa somnade på en gång, medans Nicole sjöng jätte länge innan hon gav upp och somnade. Då och då hördes det "Älskar dig" från henne...
Pojkarna har också badat, och ätiti sig mätta, så nu sover dom nog lungt ett tag. Vi har bytt från NAN till Baby Semp till dem, och dom har nog haft lite magknip av det, stackarna.
Jaha, vad mer har vi gjort idag... Hmm...-Jo- Jag möblerade om lite i köket. Jag skulle möblera om i vårt sovrum också, men sängen rörde sig inte en enda millimeter! Den är super tung- INTE EN ENDA MILLIMIETER!
Så den fick ligga kvar där den var.

Nu tänkte jag bränna ner alla bilder jag har på datorn till en skiva, vill ju inte förlora alla tusentals bilder jag har om något skulle hända med datorn!!

Till Andres- Tack för ALLT du gör för oss, tro inte för en enda sekund att jag inte uppskattar det.

I love you grapgics


Kommentarer
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback