Tisdag....

HejHej!
Dagen började med att Nukke kom till vårt sovrum vid 6 på morgonen. "Hej Mamma!" säger hon alltid och står vid mitt ansikte. Jag lyfter över henne till vårsäng och ber henne somna om. Vid denna tidpunkt har jag vart upp och ner i sängs igen sisädär femtio elva gånger, så jag vill bara SOOOOVA! Men näe, Nukke ska dra hela sin livshistoria innan den lilla damen skulle somna om. Hon berättade att hon hade fått en spruta på armen. Ok, Nicole, sov nu. Sen ska hon berätta att hon var på tivoli med sin kusin Fernando, som pussade henne på kinden... OK, Nicole, va roligt, sov nu... sen ska hon visa sina talanger och sjunga lite också. När jag trodde att hon hade somnat och jag gick upp än en gång för att ge nappflaskan till pojkarna så frågar hon mig vad jag heter... och hon vill också tillägga att hon är "kaks vuotta" (=två år)... Sen har jag somnat, och hon har förmodligen fortsatt med sin livshistoria. När alla andra sen började vakna till liv så ligger Nukke med händer och ben vänster och höger och har tagit över hela sängen medans jag och Andres sov på varsin lilla del.
Idag hade vi en lucka i kaldendern- ingenting inplanerat! Så skönt eftersom det vart ett jäkla spring på kontroller och MVC och BVC hela dagarna. Vädret kunde ju ha vart mer skoj. Det blåste riktigt kallt och såg ut att bli regn precis hela tiden.

På dagen kom min kära bror Stefu och hans barn Emma & Sebastian och även Felicia hem till oss för att kolla på fotboll. Stefu har 10 veckors semester nu, medans Anna jobbar ett tag till.
Tjejerna hade visst bestämt att dem ska leka mamma, pappa, barn, för så fort dom kom in så tog dom med sin Nicole & Vanessa och gick till lekrummet.
En minut senare möttes jag av denna syn:

Vanessa är Emmas bebis.

Såhär glad var Vanessa av att bli behandlad som en baby docka... Hahaha...

Nicole kastades också med in i leken och rullades ut ur lekrummet i en annan vagn som ett litet frågetecken.  Men hon var inte lika lätt att leka med som Bessa, för hon hoppade av efter ett tag, och fick nog av tjejernas låtsas lek.

Jag gick ut med barnen ett tag så att grabbarna kunde kolla på fotboll i lugn och ro.
Det gungades, snurrades, lektes och spelades fotboll.
Sebastian & Vanessa

Efter ett tag började det blåsa ordentligt så vi gick in innan vi skulle flyga iväg med vinden.
Vi beställde hem pizza och kollade på än en fotbollsmatch.
Stefu med Danilo

Nukke dockan somnade på soffan som en stock. Hon vaknade efter ett tag, men vi vet inte om hon var i sömnen eller inte, för hon pratade lite, och somnade lika snabbt om.
Vår trötta goa lilla tjej!

Sötisen Emma

Efter maten la jag Bessa ett tag också. Sebastian & Emma lekte jätte fint i lekrummet alldeles själva medans våra trötta tjejer sov. Helt otrligt vad lugna dessa barn är! Man märkte knappt av dem! Dem satt och hittade på en massa grejer inne i rummet alldles själva, sen satt dem där, lugna och snälla. LOVE ya! :)

Jag fick väcka Nukke som inte ville vakna på soffan. Men det var dags att vakna, för snart skulle hon ju sova igen, hehe...Vi tog ett bad och åt glass. Efter badet tyckte jag att Nukke fortfarande såg hängig och trött ut, och varm var hon också, så jag tog tempen- 38.1. Stackarn... Det blev Pippi Långstrump film i lekrummet där dem satt ett bra tag medans jag höll på med dammsugning och tvätt.


Nu sover tjejerna och jag håller på att fixa och dona lite vid datorn. Pojkarna fick precis mat i Non-spill flaskorna, ni vet dom där flaskorna som inte droppar när man vänder dem upp och ner? jag har provat dom på pojkarna flera gånger förut, men dem har inte fattat sugtekniken, men nu verkade det gå!
Det är perfekt, för då spiller dom inte ner sig med en massa mjölk när dom somnat och inte dricker mer! :)
Få se hur natten går med dem...
Imorgon ska vi till Huddinge för pojkarnas återbesök. Tillbaka till NEo för läkarn undersökning. DEN SISTA!
Sen är det färdig sprunget dit. Måste ta med oss apné larmen också som dom hade de första dagarna vi var hemma. Nu ska jag ordna lite grejer, sen sova!

Natti, Natti!

Kommentarer
Postat av: Anonym

fina bilder ;)!

2010-06-16 @ 05:55:40
URL: http://mammanemma.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback