Hello

Hello!
Skriver lite snabbt bara för att testa denna nya dator vi fick hem idag :) Wohoo! TACK HJÄRTAT!

Idag var vi på MVC för att få utskrivet mer preventiv medel, och så har vi bara tagit det lungt.
Var ute i några timmar med barnen på eftermiddan, så att dem kunde baka sandkakor och gunga.
Taru & Daniella kom också ut ett tag, så det var ju mysigt att tjejerna fick leka lite ihop.

Häromdan när Bessa vaknade från middags luren så var "Kiikkaa,kiikkaa,kiikkaa" det första hon sa.
Så då skulle vi ut, men när jag kikade ut så öste det ner regn. Ändrade planer, vi skulle INTE ut i den stormen. Det blåste riktigt hårt och ösregnade och det var kallt. Vart tog sommaren vägen?

Igår var en riktig slappardag... Jag sket i att bädda sängen (woow, im bad!) och jag gick runt med mjukisar hela dagen. Vi gick förbi Mummu och Puua för att säga hejdå till Mummu som skule åka till Mälargården.
Hela gänget var där, så Mummu fick slita ut sig med alla barnbarnen ordentligt innan det var dags att få vila upp sig.
Om du läser detta Mummu, så ska du veta att jag saknar dig, och tänker på dej hela tiden!!! Pusu Besoo

Tänk va tiden går fort... Känns som att jag precis var nere och la tjejerna, och nu är klockan redan 23:15... Det blir ju lätt så när det ska städas och vikas tvätt och fixas inför nästa dag. Pojkarna har haft magknip i några dagar nu, så dem har sovit jätte dåligt. Nu ligger dom här på soffan och pruttar. Danilo är värst, han pruttar som en hel karl! Jonathan är lite mer lat, han gnäller på en gång han själv tycker att han vaknar, och då ska han helst redan ha nappflaskan i munnen.
Tjejerna sover. Nukke har legat och snackat och ropat på mig hur länge som helst innan hon somnade. Hon har det tufft just nu, min lilla docka. Hon går igenom en svår period, så jag har låtiti henne ha nappen mer än vad jag hade tänkt... den är hennes trygghet. Hon är så trotsig! Man blir tokig ibland på henne... Känns som att man måste säga "Nej Nicole, gör inte si, gör inte så, Nej, Nej, Nej" hela tiden. Så himla tråkigt! Och värre blir det när man säger "Nej." För då är det typ tvångstankar som gör att hon bara MÅSTE göra precis tvärtom vad man säger.
Jobbigt. Hoppas att det går över snart...

Jag tog några bilder som jag tänkte lägga in, men dem laddade jag ner till den andra datorn och brände dem, så jag fixar in dem till den här datorn imorn. Nu ska jag göra pojkarna redo för natten med blöjbyte, välling och Minifom.

Natti, Natti!

Kommentarer
Postat av: Tanna

Hej ! Hade en bra semester, dock har det hänt världens tråkigaste sak när vi kom hem. Vill inte skriva det här. Hoppas ni mår bra !

( kan skriva till dig privat på familjeliv, så slipper du undra)

Kram

2010-06-15 @ 10:08:18
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: mummu

hej satu!

Jag kommer hem på fredag,de händer inte så mycket då.Tillbaka på måndag,o sen hem på torsdag o fira sommaren med Pua ..hih.. ha de bra .saknar er ..rakastan pusu beso :))

2010-06-15 @ 14:49:56
Postat av: mummu

kiva sul sit kun on taas uus data,tää data mikä on täällä on aika hidas meni kauan kun se etti sun bolgg,, :(( perjantaina ehkä nähdään :)) besos rakastan

2010-06-15 @ 17:56:55
Postat av: Karolina Nordling

BRA att du fixat lite preventivmedel..glöm inte ta de bara..haha pusu beso

2010-06-15 @ 21:21:52
URL: http://www.karolinanordling.com
Postat av: Anonym

preventinmedel :) hehe ska de ej bli fler ;) fniss!???

2010-06-16 @ 05:56:08
Postat av: S

Känner igen de där med nej, nej, nej. Fick lära mig från dagis att säga vad man Får göra istället för vad man inte får. T.ex Man FÅR sitta i soffan. (Min son springer och hoppar gärna hellre och så händer de olyckor) Hm kom inte på något mer exempel. Ett litet tips iaf:)



Hoppas allt är bra annars! /trogen läsare sen en tid tillbaka:)

2010-06-16 @ 21:48:32
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback