Tunisien -Del 2-

Första dagen vid poolen, badkläderna är på, nu är det dags att utforska stället!
Alla hoppade i poolen förutom Nicole som stod och velade fram och tillbaka. Hon var jätte sugen, men ändå lite fundersam. Hon fick stå vid sidan om ett tag, men sen tog jag in henne också, och det var inga problem alls! Vattnet var så pass varmt, och det var mycket skönare i vattnet än uppe (där var det varmt!) så hon tyckte att det var jätte skoj att bada! Sen ville hon inte gå upp när vi andra skulle upp. Hon ville liogga kvar i poolen och leka..
Här sitter Nukke i Bessas "båt" som hon fick i 1-års present av Mummu och Puua. Bessa gillade inte den, men det gjode Nicole!

Bessa och hennes gröna mask tar en dopp i den varma poolen

PUSU BESO!

Klockan tre varje dag öppnade dem glass och bakelse ståden, där vi hämtade glass varje dag. Personalen kallade tjejerna för "The chocolate girls" eftersom de satt och åt choklad-glass varje dag och var heeelt nersölade med den kalla glassen som smälte som is i solen.
Nukke äter plättar...

Bessa äter bakelser...

Samma dag som vi kom var det stora vågor ute på havet, Andres och jag som båda älskar att leka i stora vågor gick ut för att leka lite medans Patrik och Patricia passade tjejerna en stund. Vi hade hur kul som helst. Det var bara några få dagar som man kunde leka i vågorna, annars stod vattnet still.. Förutom den dan då jag, Patti och Patrik åkte vatten soffan bakom en motorbåt... My god säger jag bara! Vi hoppade och flög som vantar i vår soffa på de stora vågorna medans vi desperat försökte hålla oss fast! Det var hur kul som helst och det var världens fart! Andres kunde inte åka med den dagen, eftersom han hade pajat sin rygg på den stenhårda madrassen på rummet, som vi fick utbytt. Då åkte han soffan med mig och Patti. Återigen var det jätte kul, men jag fattade inte att jag vågade köra den igen...

Andres på stranden

Nicole badar i havet för FÖRSTA gången!

Bessa Enkeli också!

Sandkakor var jätte roligt att baka på stranden, tjejerna tyckte om det nästan lika mycket som jag och Andres, hahaha...  Tjejrna har bara lite tvångstankar när dem ser att vi byggt fina slott, dem ska nämligen komma och ta sönder det så fort det står klart... Sen byggde vi en stor grop som Bessa satt i och vattnet forsade in i den med vågorna, det tyckte dom om
 
Danilo & Jonathan- YOU WERE ALLWAYS ON OUR MINDS...

Man kunde rida på kameler på stranden, men vi gjorde inte det... Tjejerna tyckte nog att det var rätt så häftigt =)
På eftermiddagarn gick vi till hotellet, badade, gjorde oss iordning och iväg för att äta middag och sen var det minidisco time och efter det var det alltid någon show. Hela tiden var det underhållning av något slag, jätte roligt!
Andres och Vanessa utanför vår balkong

Me and my Love

Andresito, Patricia, Patrik & tjejerna

Nicole äter glass efter middan

Patrik & Andres dricker... vatten????!

Varje dag var Bessa på övnings-gå kurs, och hon blev allt bättre, men ännu vågar hon inte släppa fingret och ta de första stegen. Men snart!

Pappa Andres vid poolen med Prinsessorna

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Fina bilder! I see but i dont belive it.. Vatten?

2010-07-31 @ 23:40:27
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Erica

Va fina bilder ni har tagit. Du ser helt bedårande ut gumman :-). JÄtte kul att få följa er resa! jag ville inte vara med på några bilder denna resa.. hihi.. eftersom jag har några kilon kvar till min ursprungsvikt.. så nästa resa kanske... kramar

2010-08-04 @ 22:57:44
URL: http://lillaica.blogg.se/
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback