EN NY TAND! Och nya på G!

Våran lilla Bessa Enkeli gör saker på sitt eget sätt.
Hon föds när hon själv vill (vecka 34), och får tänder tidigt (ca. 3-4 månader), och nu har hon fått sin TREDJE tand. Och det är ingen tand som helst- En Dracula tand säger Andres, men det är den tanden MELLAN hörntanden och framtänderna  Men båda framtänderna och den andra mellantanden är på väg upp också (3 st), så då ser hon inte ut som nån Dracula ialla fall!

Glömde skriva att hon har kommit i en period där hon har har blivit blyg för okända människor, eller människor som som hon inte träffar så ofta.
Som igår- Patricia (hennes storasyster) och Patrik kom hem till oss på kvällen, eftersom vi inte setts på ett tag. Vanessa satt på soffan och tittade med sin roliga min på Patti huur länge som helst. När hon kom lite närmare och började prata med henne så började underläppen darra, och hon började gråta!


Kommentarer
Postat av: Linda och Melina

Oj, redan den tredje på gång! Det va bra jobbat Bessa!!

Melina fick sina 2 första vid 8 månaders ålder:)

Det där med främmande är ju vanligt...kommer du inte ohåg hur Melli blev när din kära man sa hej till henne?! Hon är fortfarande lite känslig i början, speciellt inför män!! Bra där:) Hoppas det håller i sig tills hon blir 30!!!! ;)

Puss på valfritt ställe

2010-02-23 @ 23:00:27
Postat av: Satu

Sweetie- Hahaha, lycka till med din plan där ;-)

2010-02-23 @ 23:35:31
Postat av: Linda och melli

Eller hur, tihi! Det lär jag behöva! Men , önska går ju!

2010-02-24 @ 08:10:14
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback