GOD JUL!!!!!

Nu är det över. Julafton alltså. Så som man har stressat och tänkt på detta i fleeera veckor. Och nu är det över. Nästa fest är ju nyårsafton då jag och Andres firar 4 år förlovade.

Jag har inte hunnit skriva nånting, ni vet ju hur det är med julen, man ska hinna med så mycket.

I Torsdags försökte vi har "uppersittarkväll" med Bingolotto och mys, men det slutade med att vi höll på att städa och fixa iordning julmaten, borden, stolarna, dukningarna.. ja, vi ville ha klart det mesta.
Långbord ska man ha när det är så mycket folk, det är mysigt att sitta tillsammans och äta.
Det blev ingen Bingolotto för oss, fast TV:n var ju på såklart. Vi hann sitta där i 15 min, sen var den slut.
Vi tog ett varmt bad tillsammans istället, när alla barnen ändå sov. Mysigt!

Igår, på självaste julafton var vi 18 pers här hemma, men ändå lyckades det bli en "lugn" jul med massor av mys. En riktigt lyckad dag! Idag kom gänget + brorsan och hans familj över och åt lunch och middag. Det är en tradition vi har. Den man firar jul hos går man till på annandan också för att äta rester. Det blev huuuur mycket mat som helst över, hade nog räckt till en hel armé, som vanligt när det är jul.

Nu har vi städat bort alla bord, stolar och glas på balkongen som vi hyrde, städat undan, hämtat upp en bit från soffan (vi la undan den för att få plats med långbord) fixat och donat, dammsugit och moppat golven, nu är är på sina platser igen. *Pust!*  Barnen fick en massa paket, och blev jätte glada! Flera av paketen är nere i vårt sovrum, som vi ska ta upp imorn, för just på julafton är det så mycket folk och så mycket follk att man inte kunde ha allting framme. Men vi fick öppna alla paketen på morgonen i lug och ro... Alla hade tydligen varit VÄLDIGT snälla? Hahaha...

Jag har inte hunnit lägga in bilder på datorn ännu, men det kommer så snart vi har landat från julstressen.

Nicole ligger på soffan och tittar på Mr Bean, jag ska lägga mig bredvid henne, resten av barnen sover och Andres badar...

HUR HAR ERAN JUL VARIT?
Har ni varit snälla? Kom Tomten med paket?
BERÄTTA!
(Sen när ni också har landat från allt ;) )

Massor av julkramar från hela familjen Gonzalez!



Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Tack för en jättemysig julafton & juldag! Pusu beso

2010-12-25 @ 23:15:53
URL: http://Www.karolinanordling.com
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Mycket folk ni haft.



Vi har haft det mys. barnen fick hur mycket som helst. Nöjda och glada :)

2010-12-26 @ 08:32:08
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej, låter som en mysig och härlig jul som ni haft, det är så, att man stressar och gör ordning i flera veckor innan och så är julafton en dag och då är det över.

Vi hade en mysig och lugn jul här hemma med våra vovvar och mina föräldrar, det blev god mat, gott sällskap, efterrätt, glögg och julklappar...alla vi hade också varit väldigt snälla i år....Kram

2010-12-26 @ 12:10:29
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Camilla,30 år & blivande 8 barnsmamma.

God Jul och Gott Nytt År...



Hoppas ni har haft det jätte trevligt på jul..



Vi har haft det jätte bra och alla barnen är nöjda med allt..



..



Försökte googla på syskonvagnar men hittar inte den du har haha vad hette den.jag är såå sugen på den nu då jag sett dina bilder..smidig den verkar vara..

sidovagnen har jag redan sett o den verkar bra..men vagnen har jag inte sett..

jag har ju bara en affär här hemma och jag måste kunna komma in i den utan att skrapa i kanterna på dörren ,vilket jag gör nu.så den du har kanske skulle hjälpa mycket.

Hur gamla kan barnen vara i den?



mvh camilla



2010-12-26 @ 14:41:18
URL: http://minstorafam.blogg.se/
Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

tack så jätte mycket för din kommentar och detsamma jätte fina barn har ni :)



måste berätta en rolig sak.

i torsdags klippte jag mej nere på port 73, och om ja inte såg helt fel så var ni ochså där, din man klippte sig och du kom in en snabbis :)

ganska lustigt :)



kram på er

2010-12-26 @ 21:22:28
URL: http://shiiitonge.blogg.se/
Postat av: Kicki

Hej!

Vi var hos Taru och Kimmo på julafton. Tomten kom till oss också, vi hade varit snälla märkte jag. Det var helt sjukt mycket paket under granen och barnen fick en massa fina paket från tomten. Milos favorit tror jag var hans kulbana (en bana man skickar ner kulor genom tunnlar och snirklar, Sami hade hittat den på Claes Ohlson) och Noas var nog hans MP3. Noa fick nog mest paket tror jag men det är han värd... Själv fick jag jättefina saker, bl.a. en ny tomte till min samling (samlar på en speciell sorts tomtar som jag gjort sedan jag var barn) och en ny parfym. Även tröja, bok, almanacka, nya vardagstallrikar, locktång, vinterstövlar och underkläder. Var jätteglad över mina paket! Tack tomten!! Efter paketutdelningen så spelade vi vuxna och Noa ett nytt sällskapsspel som heter Party Alias, det var jättekul. Barnen hade fullt upp med att leka med sina nya saker och vips så var klockan över midnatt. Hade allt som allt en jättemysig julafton, saknade mamma och pappa lite men dom hade haft det jättebra hos min mormor så det var skönt.

Kramis!!

2010-12-27 @ 09:58:23
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback