Fredagsmyyyys med BIO



Igår var vi på bio och tittade på Toy Story 3. Eftersom grabbarna fortfarande är så små så lämnade vi dem hos Abuelo & Abuela, som inte bor långt ifrån Heron City. Det var Vanessas allra FÖRSTA bio-besök, så vi funderade lite på hur det skulle gå... Men det gick toppenbra! Båda tjejerna var jätte duktiga, och satt där och tittade på filmen och åt popcorn och annat gott.

Dagen började med morgosgos med små bröderna!

Glada grabbar!

Vanessa dricker lite maté med sin pappa...

Prinsarna på väg till Abuelo & Abuela (varför ser de så skräckslagna ut?)

Väl framme vid bion så köpte vi majs! Det är jätte gott, har ni smakat det? Man kan välja själv vad man vill ha på dem, men vi brukar bara ta smör och salt- supergott och barnen älskar det också.
Inte så kul bara att byta blöja dagen efter, men...Gott för stunden är det i varje fall!
Vanessa åkte lite anka innan bio dags. Syrran Nicole är inte så förtjust i såna grejer, så hon tittade på istället.

BIO! Efter det LÅÅÅÅNGA reklamen började äntligen filmen. Tjejerna tittade storögd på den enorma TV skärmen och var helt imponerade. Dom skulle säkert ha kunnat sitta där och titta på rekmlamen hur länge som helst, men sen när själva filmen väl började så tyckte dom att det var jätte skoj att se Woody och alla andra roliga leksaker.
Det blev en väldigt lyckad bio-besök, och vi ser fram emot flera!
Popcorn är gott!

Något roligt hände i filmen. Tydligen?

"GE MIG DRICKA!!!" kan Bessa säga. Här dricker hon ur sin nya mugg, fin va? Man blir ju törstig av all popcorn...
Pappa & Dockan Nicole

Me and my Angel

Filmen var jätte bra! Jag rekomenderar den verkligen!
Efter bio gick vi och åt på O´Learys som ligger i samma byggnad. Tjejerna lekte runt överallt och träffade på några kompisar också som de lekte med. Maten var inte sådär jätte god, måste jag säga... hela natten låg jag illamående och spyfärdig.. Tjejerna orkade inte äta nånting, de poppade i sig hur mycket popcorn och godis som helst, så det var nog inte så konstigt... Nu är Bessa verkligen överallt, hon går hela tiden, vilket är jätte kul, för oss alla. Hon tycker själv att det är roligt att hon kan ta sig överallt nu helt utan problem, och hon går gärna motsatt håll än dit man ska gå...Hon blir mer och mer säker på sitt gående för varje dag som går. Nicole tycker också att det är jätte kul med en syster som har lärt sig att gå, för nu kan dem leka ännu mera med varandra. Sen skrattar Nicole och säger "Titta, hon kan gå nu!" och så går dem runt med sina dockvagnar här hemma... Love it!

Klockan var sent när vi hade hämtat pojkarna och kommit hem. Alla var jätte trötta, så tjejerna somnade med en gång. Jonathan låg och asgarvade för sig själv mitt i natten, vilket väckte oss alla. Undrar vad han drömde? Sen låg han vaken en lång stund för sig själv och tittade på sin babymobil som snurrade runt, runt ovanför hans huvud och lyste upp hela taket.

Det var en jätte kul dag, Tack hjärtat!

Kommentarer
Postat av: Malin

Du är så vacker Satu! Jag säger det igen och har sagt det förut att det är HELT otroligt att du fött 4 barn!! You go girl ;)

Het mamma :) hihi



kram

2010-08-29 @ 16:31:06
URL: http://malinbergk.com
Postat av: sofie Laura & Leo & alvin!!

Hej visst e det roligt med presenter... jag är alltid nyfiken på barnens presenter!!

Vi mår bra förutom att Alvin har fått kolik =( ledsen så i natt var det ingen sömn alls !!

Jag måste däremot inhandla en kamera som man kan lägga in bilder jag med funkar inte med telefonens bilder??? vet ej varför???

Satu vart inhandlade du aik tröjorna JAG diggar dem som f*n Puss

2010-08-29 @ 21:10:30
URL: http://kidsensmamma.blogspot.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback