Ett roligt avbrott

Jo, idag hade vi vårt samtal med läkaren. Den gick ungefär som den första- Pojkarna mår bra, Jonathan behöver lite extra värme fortfarande, men dom trappar ner på värmen i kuvösen, och sen kollar dom hans temp igen, och det kan ju hända att dom måste höja värmen där igen. Ibland får man vara beredd på att ta ett steg tillbaka.
Dom tar ett bilirubin prov på dem varje dag för att se om dom behöver sola mera. Idag hade Jonathan lite över gränsen, men dom skulle avvakta och se om den stiger.
Danilo mår bra, han behöver bara växa och bli starkare. Men dom sa att matningen är det som brukar ta mest tid.
När Jonathan kommer ut ur kuvösen och läggs bredvid sin brorsa i värmesängen, så ska vi prata om nästa steg- att flytta ut från neo intensiven- till ett samvårds rum.

Men nu väntar vi på Jonathan!
jag längtar verkligen tills han får komma ut från kuvösen, det är så jobbigt att ha honom där bakom glaset hela tiden.... :(

Gullungarna på besök!

Idag möttes vi av en rolig överraskning utanför "mötesplatsen"- Dom hade show!
Vi satte oss ner och tittade på denna kvinna som sjöng barnlåtar och var supreduktig och rolig! Hon frågade om barnen hade några önskemål om låtar, och det hade Nukke. Hon ville höra Pippis "Fabbe" (sjörövarfabbe...)- Såklart.
Och då tog kvinnan på sig en Pippi peruk och sjöng 3 Pippi låtar! Nicole lyste upp och blev jätte glad och dansade och sjöng med. Jätte roligt var det! En massa barn samlades runt henne och alla hade lika roligt.
Vanessa tyckte mest om en låt där alla skulle hoppa. Hon började studsa upp och ner i sin pappas famn och skrattade och hade jätte kul hon också.
-




Showen var jätte bra, ett skönt och roligt avbrott för oss alla! 

Nu har Andres åkt hem med gullungarna för denna dag.
Jag följde med dem ut till bilen, för först var vi och handlade lite frukt och dricka till mig till ikväll. Nicole blev lite ledsen, men det blev snabbt bra när Andres sa att dom kunde hälsa på Mummu & Puua och Felicia ett tag.

Nu är det dags för blöjbyte och matning för Gonzalez grabbarna.
I´ll be back.

Kommentarer
Postat av: Karolina Nordling

Va roligt för barnen! Speciellt pippi..haha

2010-04-13 @ 22:10:54
URL: http://www.karolinanordling.com
Tack för att Du tar dig tid <3
Kommentera inlägget här:

Vad heter Du?
Är Du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg? Adress här, så hittar jag till dig :)

Kommentar:

Trackback